potężny plus![]()
Szukaj
potężny plus![]()
Poza ta jasnoscią na dole bardzo fajnie jest.Kadr mi leży![]()
D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters
Jak dla mnie, prawy dolny za bardzo świeci i jednak te molo dziwnie się przechyla... to tyle uwag
Ogólnie ładne... ile naświetlane, jeśli można spytać?![]()
Takie trochę na siłę to zdjęcie.
Rozmazanie chmurek i wody + BW niestety nie gwarantują sukcesu.
Powiem nawet , że ten bezszczegółowy PD razi po oczach
A tu sie nie zgodze. Poza krzywym molem (te zdjecie bedzie wyrzucone do kosza przez krzywe molo) i PD w ktorym miala byc winieta( siedzialem nad nim noca i zapomnialem ) to wszystko tu gra. Agresywne - takie lubie. Rozumiem gdybym mial niedoswietlone i na sile bym wyciagal cienie - szumy itp. Jest motyw - molo, ladne swiatlo i dynamika.
Takze zdjecie do kosza, dzikie chlopaki![]()
ja powiem tak - krzywizna mi nie przeszkadza (ale oczywiście wyprostować można) jesteśmy w kategorii krajobraz? chyba tak, jak wrzuci do architektury to się będę czepiał. Daje po oczach - no daje, ale zdjęcia nie mogą być (a nawet nie powinny) takie same, jednemu pasuje na jasno drugiemu na "mrocznie" - facet realizuje swoją wizję (czy dobra czy złą nie wiem bo nie patrzę na to jak na swoje - ja wolę ciemniejsze nawet takie za ciemne) - to jest w miarę spójne z poprzednim, jak na to rzuciłem okiem po raz pierwszy to stwiedziłem że latarnie (na końcu mola) trochę słabo separują się z tła ale one są chyba białe więc nie wiem czy z tym coś się da zrobić (dodatkowo w większym formacie może być znacznie lepiej)- a tak ogólnie to podoba mi się.
Jestem szumofobem. S50F1.4A
Skontaktuj się z nami