Close

Strona 6 z 9 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 89

Wątek: Ludzie

Domyślnie

dzięki za słowa otuchy
    Na następnym wyjździe ustalimy kolejność wystawiania zdjęć: od najgorszych po najlepsze. Będę się wystawiał pierwszy
    coś Ty. następny wyjazd to pewnie poprzeczka w górę poleci i Ty też poćwiczysz, to będziesz miał lepsze niż byś chciał pewnie

Domyślnie

W tym dziale nie ma złych i dobrych fotek. To nie temat artyzmu lub techniki. Wszystkie fotki są zacne bo przedstawiają nas - uczestników pleneru, więc śmiało wstawiać proszę, nikt strzelać nie będzie, a pamiątka albumowa będzie
    niesamowita.
    Pozdrawiam.
    D700 D50 voigtlander, biometar, arsat h, helios, nikkor, tair, mir, pentacon, sigmy, tamrony itd. wypalające oczy eizo.
    Żyletki służą do golenia, 16 Million Reserve jest naprawdę ostra.

Domyślnie

Jedno z cyklu "nasze parki".

D700 D50 voigtlander, biometar, arsat h, helios, nikkor, tair, mir, pentacon, sigmy, tamrony itd. wypalające oczy eizo.

Domyślnie

Tak jak lubie Twoją obróbke, tak tutaj niestety desaturacja mi nie pasuje. Jakieś takie smutne się to zdjęcie zrobiło przez to, aczkolwiek Karol i Magda też nie tryskają optymizmem na tym zdjęciu . Pozdrawiam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boghol Zobacz posta
    Tak jak lubie Twoją obróbke, tak tutaj niestety desaturacja mi nie pasuje. Jakieś takie smutne się to zdjęcie zrobiło przez to, aczkolwiek Karol i Magda też nie tryskają optymizmem na tym zdjęciu . Pozdrawiam.
    Cii, specjalnie tak puściłem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez el.toroo Zobacz posta
    Cii, specjalnie tak puściłem

Domyślnie

Tak ogólnie to nie wiem dlaczego, ale wolę fotki dziewczyn
    Koleżanki dawno nie widziałem, a piękne rzęsy ma.

Domyślnie

Wszyscy mają kanoniarza...
    .... mam i ja

How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

chesz być mily, dobry i pomocny , a koledzy z wyprawy nie zostawią na tobie suchej nitki

Domyślnie

To nie moj Canon. Ja mam marka IV

Strona 6 z 9 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów