Szukaj
specem od ślubów to nie jestem, ale mi się podoba całość...
D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...
2b i 4 GIT
przyzwoicie, jednak za duzo zdjec gdzie prezentujesz tylko jeden pomysl tzn mam na mysli odbicia w szybach i to cie na wlasne zyczenie pociagnelo niestety w dół
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Całkowicie zgadzam się z przedmówcą.
podpis niezgodny z regulaminem forum
Za mało ślubu w tym ślubie, a za dużo radosnej"tfórczości" fotografa.
Chyba, że jest to tylko przyczynek /przystawka/ do dania głównego.
Tutaj jest... podpis
A ten nadmiar B&W to z powodu zepsutego aparatu?Ogólnie bardzo ładnie - są uczucia, emocje, kadry niebanalne, wyszukane. Przeszkadza mi jedynie to, że jest to najszczęśliwszy dzień w życiu pewnych ludzi a Ty większość zdjęć dajesz w smutnej czerni i bieli. Jest to pewien środek wyrazu, wzmocnienie zdjęcia i odwrócenie uwagi od kolorów, nie przeczę. Jednak w tym secie na 14 zdjęć 3 są kolorowe, co dla mnie jest lekką przesadą. Może akurat taki wybór zdjęć, a może po prostu tak lubisz, nie wnikam.
Taka mała uwaga z mojej strony.![]()
Kilka ciekawych wypatrzonych klatek. Fajnie i delikatnie. Dla mnie momentami zbyt kontrastowo.
W tych kilku zaprezentowanych zdjęciach faktycznie jak Wojtek wspomniał za dużo odbić.
Ja bardzo lubię odbiciówki i nie przeszkadza mi taki dobór zdjęć. Najbardziej lubię 1 ( świetnie podpatrzone), najmniej 6 ( zbyt smutne jak na ślub)
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Skontaktuj się z nami