Close

Strona 119 z 371 PierwszyPierwszy ... 1969109117118119120121129169219 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 181 do 1 190 z 3702

Domyślnie

Owszem, można można

Z allegro, za 15zł + przesyłka. Tego mojego wzoru na lapku u nich nie było, ale miałem z flickr'a zdjęcie i przerysowałem do illustratora na wektory + dodałem te "zdechnięte" jabzo. Podobnie ten wzorek z iPka był w wersji macbookowej to troche do zmodyfikowalem. Znajomy brał ze mną i zabrał ludzika lego trzymającego jabzo, a dodatkowo zaprojektowałem mu w tym samym klimacie skrzynie lego z którego owy owoc wyciągnął Facet u którego kupowałem na tyle w porzadku, że wszystkie rysowane przeze mnie wzory wyciął w ramach jednej ceny za arkusz No i zapomniałbym, że dorzucił "Obamowego" Pacmana gratis. Zdecydowanie polecam

Tutaj aukcja na której kupiłem, ale ze konczy sie za parenaście godzin to rzucam też adres do allegrowicza:
    Aukcja
    Allegrowicz
    Nikon, Apple, Wacom
    LukaszBerlinski.pl | Mój blog

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lookash Zobacz posta
    Sie pochwale, dzisiaj przyszły naklejki

rewelka sam bym nakleił takie na moje maczki
    http://maczek.info
    D80 + szkiełka

Domyślnie

Ironia losu. W Cupeprtino kombinują wedle zasady minimalizmu less is more, a potem ludzie to "upiększają" różnej maści pstrokacizną.

BTW: Przecież to zrobi każdy, kto ma ploter. Myślałem, że to coś bardziej zaawansowanego i mniej szkodliwego niż klej ORACALa lub dowolnej innej folii samoprzylepnej.
    Fajnie będzie wyglądał komputer, jak się znudzi taki wzór. A przynajmniej na pewno użytkownik maka po dłuższym pobycie na jego obudowie takiej folii, lekko nie będzie miał z jej usunięciem.
    Ostatnio edytowane przez nazca ; 02-03-2010 o 11:02

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nazca Zobacz posta
    Ironia losu. W Cupeprtino kombinują wedle zasady minimalizmu less is more, a potem ludzie to "upiększają" różnej maści pstrokacizną.
    Pstrokacizna pstrokacizną, jeśli zrobi się to ze smakiem i nie przesadzi efekt jest o wiele lepszy niż fabryczny wygląd, a nadal pozostaje owy applowski minimalizm.

Przytoczę tutaj inną i ważniejszą zasadę którą od początku kierują się w Cupertino - "think different"

Fajnie będzie wyglądał komputer, jak się znudzi taki wzór. A przynajmniej na pewno użytkownik maka po dłuższym pobycie na jego obudowie takiej folii, lekko nie będzie miał z jej usunięciem.
    Myśle że nie będzie wyglądał gorzej niż wytarty od użytkowania topcase, klawa czy touchpad

Swoją drogą gdybym miał aluminiową wersję macbooka, owy wzór bym sobie wygrawerował
    Nikon, Apple, Wacom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lookash Zobacz posta
    Pstrokacizna pstrokacizną, jeśli zrobi się to ze smakiem i nie przesadzi efekt jest o wiele lepszy niż fabryczny wygląd, a nadal pozostaje owy applowski minimalizm.

Przytoczę tutaj inną i ważniejszą zasadę którą od początku kierują się w Cupertino - "think different"
    Jeśli zrobi się ze smakiem... w tym właśnie rzecz. Gorzej, jak nie wyjdzie.
    Jeśli zaś chodzi o Think Different to może by, jak z tatuażami.
    Kiedyś tatuaż na plaży wyróżniał, teraz wyróżniają się Ci bez tatuaży.

Domyślnie

Jeśli zaś chodzi o Think Different to może by, jak z tatuażami.
    Kiedyś tatuaż na plaży wyróżniał, teraz wyróżniają się Ci bez tatuaży.
    Kiedyś wyróżniałeś się bo miałes maca, dzisiaj, wyróżniasz się bo masz maca w swoim stylu
    Nikon, Apple, Wacom

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Tarnowskie Góry

Domyślnie

Przeczytałem ostatnie 10 stron, ale ani trochę nie pomogło mi to w decyzji czy składać PC na AMD 965 lub i7 czy kupić iMaca 24. Ech.

Musiałem się wyżalić.

Domyślnie

Za długi temat po prostu. Całą esencje dałoby sie pewnie zmiescic w kilku postach, za i przeciw.

Ja powiem tylko od siebie, ze jesli dzisiaj kupowalbym cały komputer od podstaw to na pewno brałbym iMaca z najnowszej serii. Pomijając niezawodność samego systemu, jego łatwość i przyjemność obsługi, przede wszystkim matryca jest warta uwagi. Z tego co pamiętam w starszej serii gdzie był 24" nie było IPS, ale nowsze mogą się już tym popisać. Swoją drogą szkoda że między 21" a 27" nie ma jakiegoś pośredniego modelu. Choć te 27" nie są znowu takie drogie jak się podliczy wszystko co jest w środku.

A w jakiejś dobrej cenie możesz kupić tego 24" że akurat starszy model?
    Nikon, Apple, Wacom

Strona 119 z 371 PierwszyPierwszy ... 1969109117118119120121129169219 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów