Szukaj
1. podoba mi się najbardeziej![]()
D90 + 18-105VR + Lovepro Nova 190 AW
1. wg mnie za mocne i za bardzo kontrastowe światło... jakbyś pociągnął to przez softa dobrego to ładnie i łagodnie by sie światłocień rozłożył...
2. już mogłeś modelce oponke wyszopować bo troche kiepawo wygląda z tym i raczej nie jest zadowolona z takiego ukazania...
3. mdłe i mało pasujace tło... reszta fajnie...
4. za mało powietrza z lewej strony a za dużo z prawej... tam gdzie wzrok tam i powietrze...
1 najładniejsze, chociaż jak pisał już Sapphiron, z miękkim światłem byłoby jeszcze lepiej
a mnie 3 się widzi, taka inna i przez to ciekawa
--- millerkrzysztof.com ---
Świetna 3!
A ja podpytam o wykonanie zdjęcia numer 3 - to jest efekt PSa jakiś, czy w pełni autentyczne zdjęcie? Akurat nie znam się zbytnio na technikach graficznych i wygląda to dość interesująco, choć z drugiej strony sztucznie. Jeżeli natomiast zdjęcie powstało w sposób naturalny, to jestem bardzo ciekaw jak, jeśli to nie tajemnica. Szal widzę, ale nie za bardzo wiem, jak by dało się zrobić takie proporcje między elementami ruszonymi i ostrymi.
Odpowiadając mOSAd-owi: oryginalnie szmatki były lekko poruszone i chyba wtedy wyglądały nawet lepiej, ale ponieważ tło było troszkę mdłe i mało pasujace to całość lekko poPSułem.
Na deser mały żarcik pt. Pocomi Tano ga:
4.
Skontaktuj się z nami