Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Groble Olbrzyma

Domyślnie Groble Olbrzyma

Groble Olbrzyma

Korzystajac z konkretnego odplywu tym razem udalo mi sie dotrzec na kraniec Grobli
    Powrot jak zwykle mniej ciekawy ...na czterech ale wrocilem
    Meczy mnie ten kadr od paru dni dlatego wstawilem .

Domyślnie

Z filtrami czy bez widac ze meczyles z cienia ten klif.......zdjecie piekne ale brakuje mi tutja czystosci jaka pokazywales na wczesniejszych odslonach......

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Z filtrami czy bez widac ze meczyles z cienia ten klif.......zdjecie piekne ale brakuje mi tutja czystosci jaka pokazywales na wczesniejszych odslonach......
    to fakt ...w zasadzie mialem zostawic trroche ciemniejszy ...jednak postawilem by go rozjasnic :/, tak czy tak musialem bo mialem filtr z twardym przejsciem zalozony , bo inne byly zachlapane ..a nie chcialem tracic czasu No i tak
    Dzieki

Domyślnie

Dla mnie jest spoko, mam jedno zapytanie, ale to na pw

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Klarens Zobacz posta
    to fakt ...w zasadzie mialem zostawic trroche ciemniejszy ...jednak postawilem by go rozjasnic :/, tak czy tak musialem bo mialem filtr z twardym przejsciem zalozony , bo inne byly zachlapane ..a nie chcialem tracic czasu No i tak
    Dzieki
    Wiesz.....samo zdjecie jest swietne i bardzo mi sie podoba.....domyslam sie jak trudno bylo pod to swiatlo....no i jak inaczej wygladaja te skaly na koncowce....te muszelki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Wiesz.....samo zdjecie jest swietne i bardzo mi sie podoba.....domyslam sie jak trudno bylo pod to swiatlo....no i jak inaczej wygladaja te skaly na koncowce....te muszelki
    Tak do tego zazstowowalem inna metode wyostrzenia , przeczytalem ostatnio Scotta Kelbego - Sekrety mistrza fotografii cyfrowej i ostrzylem tak jak on tam pisze, te muszelki i inne skarby ciezko sie ostrzy :/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Dla mnie jest spoko, mam jedno zapytanie, ale to na pw
    Wal smialo Na razie nic nie dostralem.

Domyślnie

Dorzucam jeszcze taka wersje , nie wiele bylo tu obrobki , co Wy na to?

Domyślnie

Dwojka super.....moze ciutek wiecej bym sie staral z znieba wydusic ale......jest pieknie....tak zostaw!

Domyślnie

w pierwszej wersji za duzo kombinowalem , tutaj obrobka trwala zaledwie 5 minut w tym czasie jeszcze byla przerwa na papierosa

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów