Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8
    Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie Zima w Beskidach.

Byłem ostatnio u rodziny w górach, trafiłem akuratna na odwilż..., no ale coś tam udało się pstryknąć .

1.

2.

Proszę o opinie.
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Domyślnie

MNie sie podobaja te prace.........dwojka bardzo fajna.......chlopie nie wystawiaj prac jak Ubot cos pokaze bo ludzie sie zabijaja zeby jego dziela ogladac a twoje wypociny przejda bokiem!!

Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

Hehe...fakt nie najlepszy moment wybrałem.

bo ludzie sie zabijaja zeby jego dziela ogladac
    a szczególnie opisy ich powstawania.
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rainer Zobacz posta
    a szczególnie opisy ich powstawania.
    Poza tym......popatrz jak malo sie poswieciles zeby te zdjecia zrobic......kurcze myslales ze fotografia to moze byc przyjemnosc.......bez poswiecenia nie ma "dobrych" zdjec....

Domyślnie

Moim skromnym zdaniem jest ladnie i przyjemnie... Mam na mysli kadr jak i kolorystyke...
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Dobrze, ze nie musiales sie czolgac aby osiagnac taki efekt.
    Generalnie dobrze jest mz.
    Odnosnie pionu to przeszkadza mi GO i kadr. Gdybys podniosl obiektyw wyzej pomikajac jeden bucior, to Go by zyskalo i kadr. Mnie tam troche brakuje tej gory a ten jeden bucior niewiele wnosi.

Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GUINNESSts Zobacz posta
    Generalnie dobrze jest mz.
    Odnosnie pionu to przeszkadza mi GO i kadr. Gdybys podniosl obiektyw wyzej pomikajac jeden bucior, to Go by zyskalo i kadr. Mnie tam troche brakuje tej gory a ten jeden bucior niewiele wnosi.
    Fakt trochę brakuje tej góry. Mam co prawda kadry z większą ilością nieba, ale z całkiem innej perspektywy i nieciekawie to wygląda...

Dobrze, ze nie musiales sie czolgac aby osiagnac taki efekt.
    Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Poza tym......popatrz jak malo sie poswieciles zeby te zdjecia zrobic......kurcze myslales ze fotografia to moze byc przyjemnosc.......bez poswiecenia nie ma "dobrych" zdjec....
    ...ale przecież moje poświęcenie było wielkie, dzielnie przedzierałem się przez zaspy.

Domyślnie

Wybiore nr 2, a co do uwag to GUINNESSts juz napisal dokladnie to co pomyslalem
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Uprawnienia umieszczania postów