Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    (...)nie chce papki wypuscic
    ... takiej jak powyzsza lodka. Plama po calosci. Wyglada jak srednio dopracowany fotomontarz. Wybacz szczerosc ale mogles sie tu bardziej postarac

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    ... takiej jak powyzsza lodka. Plama po calosci. Wyglada jak srednio dopracowany fotomontarz. Wybacz szczerosc ale mogles sie tu bardziej postarac
    Przynajmniej w moim wlasnym papkowatym stylu...........no tak ND400 3x moglem wkrecic wtedy by sie podobalo.....

Domyślnie

Przynajmniej w moim wlasnym papkowatym stylu...........no tak ND400 3x moglem wkrecic wtedy by sie podobalo.....
    Probujesz sie odgryzac na sile ale efekt raczej zenujacy.
    Otoz moze sie zdziwiwsz ale nie podbaloby sie bardziej. To nie wina ND i dlugich czasow. Gdybym mial to tak traktowac to wszystkie zdjecia Twojego autorstwa portaktowalbym jako zbedny transfer.

Podpowiedz ---->>> chodzi o TO
    Ostatnio edytowane przez Strus ; 27-02-2010 o 17:35

Domyślnie

Probujesz sie ogryzac na sile ale efekt raczej zenujacy.
    Otoz moze sie zdziwiwsz ale nie podbaloby sie bardziej. To nie wina ND i dlugich czasow. Gdybym mial to tak traktowac to wszystkie zdjecia Twojego autorstwa portaktowalbym jako zbedny transfer.

Podpowiedz ---->>> chodzi o TO
    mozesz rozwinac temat? ja czegos nie kumam...co Ci w tej focie nie lezy?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez S4INT Zobacz posta
    łódka np jest chyba zbytnio wyciągnięta z cienia, rozjaśniona, aż świeci, przez co wygląda bardzo nienaturalnie, jak wklejona.

Dzieki, zdaje sobie sprawe z niedociagniec, zdjecie klejone z dwoch ekspozycji i dlatego lodka moze tak wygladac.......juz ktos wczesniej wspominal mi ze lodka mu swieci.......nie wyciagalem jej z cienia, podbilem kontrast zeby wyodrebnic ja z tla....jak widac za mocno pokrecilem suwaczkiem

Ale jak ja o tym napisze to zaraz sie autor denerwuje i zbiera sie krucjata przeciwko Nielotowi.....

Cytat Zamieszczone przez grudzinsky Zobacz posta
    mozesz rozwinac temat? ja czegos nie kumam...co Ci w tej focie nie lezy?
    Wystarczajace wyjasnienie? Bo tego co mi lezy juz bardziej rozjasnic nie dam rady

Domyślnie

Mi się tam bardzo podoba ta fota .
    Kolorki masz iście landrynkowe, a sznurek jak prosto z Pewexu .

Domyślnie

dla mnie świetne

edit:chociaż łódka zdaje się troszkę świecić

Domyślnie

Rewelacja - chętnie bym powiesił na ścianie (tuż obok krajobrazu, który dostałem od Sebastiana ).
    Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

woda
    Gość

Domyślnie

Choc troche cienia na lodce nadaloby jej naturalnosci i "glebokosci". Teraz wyszla strasznie plaska.

Domyślnie

Ale jak ja o tym napisze to zaraz sie autor denerwuje i zbiera sie krucjata przeciwko Nielotowi.....

Wystarczajace wyjasnienie? Bo tego co mi lezy juz bardziej rozjasnic nie dam rady
    no i wszystko jasne...takiego wyjasnienia sprawy oczekiwalem.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów