Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Gorąca prośba

Domyślnie Gorąca prośba

Cześć,
    nie wiem czy w tym wątku, ale mam gorącą prośbę, czy jest ktoś, kto mógłby mi pożyczyć sabinkę na sobotę? Moja niestety jest w serwisie, natomiast w sobotę mam ślub kuzynki i jestem zasadniczo w dupie
    Pozdrawiam
    Mamiya + Sony

Domyślnie

wszystkim życzę, takiej ilości ofert pomocy jak ja otrzymałem...
    Mamiya + Sony

Domyślnie

Proponuje spróbować na forum grupy warszawskiej. Co Tobie po sabince z np. Zakopanego - przyjedziesz odebrać i pojedziesz odwieźć?
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

amirez ma rację - było napisać na freelancerze. Anyway - uderz do shaolina, mieszka w centrum na Smolnej i ma 2 SB800.
    Ja niestety odpadam - nie ma mnie w domu a tam jest moja Sabinka.

edit: Jakby coś to mam do niego nr na koma, jeśli Ci potrzebny to daj znać na PM.
    Ostatnio edytowane przez thorcik ; 26-02-2010 o 23:58
    The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kh29228 Zobacz posta
    wszystkim życzę, takiej ilości ofert pomocy jak ja otrzymałem...
    Jak temat dałes zupełnie nic nie mówiący, się nie dziw.
    Sam chciałeś.
    Ma i ja RB67, F90X, F4S+F4+1/2 F4, Metz ,SB i brzydkie Canony. Na góry m4/3

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thorcik Zobacz posta
    amirez ma rację - było napisać na freelancerze. Anyway - uderz do shaolina, mieszka w centrum na Smolnej i ma 2 SB800.
    Ja niestety odpadam - nie ma mnie w domu a tam jest moja Sabinka.

edit: Jakby coś to mam do niego nr na koma, jeśli Ci potrzebny to daj znać na PM.
    Podawanie publicznie takich informacji bez zgody osoby zainteresowanej jest łamaniem prawa, nikt Ci tego nigdy nie powiedział?
    Fotografuję w myśli wszystko, co widzę - czyli moje amatorskie "arcydzieła"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PopaY Zobacz posta
    Podawanie publicznie takich informacji bez zgody osoby zainteresowanej jest łamaniem prawa, nikt Ci tego nigdy nie powiedział?
    To samo miałem na myśli. Nie na miejscu było podanie zarówno miejsca zamieszkania jak i deklarowanie, że ktoś będzie chętny pożyczyć swoją lampę.
    pozdrawiam
    Tomek

Domyślnie

Etam, przesadzacie.. :P

Domyślnie

Wcale nie przesadzają. A z drugiej strony wcale się nie dziwie brakiem ofert. Ciekawe jakie warunki zaproponowałby autor?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marcinez Zobacz posta
    Wcale nie przesadzają. A z drugiej strony wcale się nie dziwie brakiem ofert. Ciekawe jakie warunki zaproponowałby autor?
    Myślę, że połowa honorarium byłaby odpowiednia. W końcu bez światła nie ma zdjęć
    pozdrawiam
    Tomek

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów