Cześć,
nie wiem czy w tym wątku, ale mam gorącą prośbę, czy jest ktoś, kto mógłby mi pożyczyć sabinkę na sobotę? Moja niestety jest w serwisie, natomiast w sobotę mam ślub kuzynki i jestem zasadniczo w dupie
Pozdrawiam
Szukaj
Cześć,
nie wiem czy w tym wątku, ale mam gorącą prośbę, czy jest ktoś, kto mógłby mi pożyczyć sabinkę na sobotę? Moja niestety jest w serwisie, natomiast w sobotę mam ślub kuzynki i jestem zasadniczo w dupie
Pozdrawiam
Mamiya + Sony
wszystkim życzę, takiej ilości ofert pomocy jak ja otrzymałem...
Mamiya + Sony
Proponuje spróbować na forum grupy warszawskiej. Co Tobie po sabince z np. Zakopanego - przyjedziesz odebrać i pojedziesz odwieźć?
Tutaj jest... podpis
amirez ma rację - było napisać na freelancerze. Anyway - uderz do shaolina, mieszka w centrum na Smolnej i ma 2 SB800.
Ja niestety odpadam - nie ma mnie w domu a tam jest moja Sabinka.
edit: Jakby coś to mam do niego nr na koma, jeśli Ci potrzebny to daj znać na PM.
Ostatnio edytowane przez thorcik ; 26-02-2010 o 23:58
The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.
Fotografuję w myśli wszystko, co widzę- czyli moje amatorskie "arcydzieła"
Etam, przesadzacie.. :P
Wcale nie przesadzają. A z drugiej strony wcale się nie dziwie brakiem ofert. Ciekawe jakie warunki zaproponowałby autor?
Skontaktuj się z nami