Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Szuwar Zobacz posta
    No ... tym zdjęciom wraka do prac Al Koholika dużo brakuje.

Nawet przypływ nie pomógł
    dzieki mistrzu!

Cytat Zamieszczone przez Al Koholik Zobacz posta
    ale przynajmniej glonów nie ma
    To prawda, latwiej z obrobka!
    Ostatnio edytowane przez Greg77 ; 26-02-2010 o 20:39

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    dzieki mistrzu!
    Na avatarze jest Chuck Norris nie ja, ale niech Ci będzie

kulten
    Gość

Domyślnie

Przez to, że bardzo starasz się wszytko wyciągać z cieni i to chyba z jednego rawa doświetlonego dobrze na górze ale już nie na dole masz w efekcie efekt plastiku dodatkowo podrasowanym kolorem co daje kolejne wrażenie sztuczności i ciężkości. Ciągle nie używasz statywu i połówki?

Domyślnie

Zbyt dużo,kolorowego,bałaganu.....to serio..
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kulten Zobacz posta
    Przez to, że bardzo starasz się wszytko wyciągać z cieni i to chyba z jednego rawa doświetlonego dobrze na górze ale już nie na dole masz w efekcie efekt plastiku dodatkowo podrasowanym kolorem co daje kolejne wrażenie sztuczności i ciężkości. Ciągle nie używasz statywu i połówki?
    Teoretycznie masz racje, dlatego coraz czesciej zabezpieczam sie dwoma ekspozycjami, jednak co do tego zdjecia to sie mylisz bo musialem je raczej przyciemniac.........wydaje sie tobie ze bez polowki juz sie zdjec nie robi?
    To zdjecie mialo mocne swiatlo w plecy i nie mialem w ogole problemu z cieniami....no ale skoro musisz wszystkim udowodnic jakim maestro jestes i jak ja jestem daremny to prosze.......rzucaj te swoje teorie!

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Zbyt dużo,kolorowego,bałaganu.....to serio..
    Tak, tego sie balem........

kulten
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    to prosze.......rzucaj te swoje teorie!
    Bez obaw, nie będę się narzucał.

Domyślnie

Bez obaw, nie będę się narzucał.
    Pod cala seria zdjec wrzucasz mi nadmierne wyciaganie z cieni i uzywanie tutka i obu przypadkach nie masz racji.........

kulten
    Gość

Domyślnie

Widzisz bym gdzieś tu coś napisał o tutku? Więc nie uogólniaj. Dodatkowo spójrz na tę łajbę i zobacz jak się zlewa z tłem, jest płaska a to tylko wynik obróbki. Nie napisałem też o konieczności pstrykania zawsze i wszędzie z połówką tylko zadałem pytanie czy dalej nie używasz. Ale to, że nie potrafisz jano odpowiedzieć na pytanie tylko posiłkujesz się już ironią to już nie mój problem.

Domyślnie

Widzisz bym gdzieś tu coś napisał o tutku? Więc nie uogólniaj. Dodatkowo spójrz na tę łajbę i zobacz jak się zlewa z tłem, jest płaska a to tylko wynik obróbki. Nie napisałem też o konieczności pstrykania zawsze i wszędzie z połówką tylko zadałem pytanie czy dalej nie używasz. Ale to, że nie potrafisz jano odpowiedzieć na pytanie tylko posiłkujesz się już ironią to już nie mój problem.
    Chcesz jasno......nawet gdybym robil zdjecia z filtrem polowkowym to nie zrobil bym tych zdjec z takowym filtrem........nie rozumiem ludzi ktorzy nie sciagaja polowek nawet gdy swiatlo jest idealne
    Mozliwe ze splaszczylem ten obraz ale to nie wynik wyciagania z cieni jak napisales........nie bylo potrzeby wyciagania z cienia.....

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów