Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Hong Kong

woda
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez eutanator Zobacz posta
    ale to tyle roboty... skąd tu czas wziąć...
    Racja. Nastepnym razem kup pare pocztowek i wrzuc skany. Bedzie jeszcze szybciej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez woda Zobacz posta
    Racja. Nastepnym razem kup pare pocztowek i wrzuc skany. Bedzie jeszcze szybciej.
    Nieładnie kolego woda - znam Cię z wypowiedzi na forum i jeszcze do tej pory nie zobaczyłam aż tak bardzo uszczypliwej wypowiedzi z Twojej strony. Pytanie - dlaczego?

woda
    Gość

Domyślnie

Jesli kogos urazilem, przepraszam najmocniej. Moja wypowiedz wynika tylko z tego, ze jesli mamy sie jako tako szanowac na tym forum to rowniez przez to jak swoje prace pokazujemy. Zupelnie do mnie nie trafia argument, ze zmiejszenie jakimkolwiek softem zdjecia i proste jego podoostrzenie to duzo roboty. To po prostu nieprawda.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez barbi Zobacz posta
    Nieładnie kolego woda - znam Cię z wypowiedzi na forum i jeszcze do tej pory nie zobaczyłam aż tak bardzo uszczypliwej wypowiedzi z Twojej strony. Pytanie - dlaczego?

bo sam tak robi
    inna ewentualność to to, że ma 13 lat bo w tym wieku hormony tak walą, że ciężko nad tym zapanować

Domyślnie

bo sam tak robi
    inna ewentualność to to, że ma 13 lat bo w tym wieku hormony tak walą, że ciężko nad tym zapanować
    A raczej... Widząc, że autor prosi o komentarz ale nawet "nie chce mu się" porządnie przygotować wersji godnej oceny, postanowił wyrazić swoją dezaprobatę.
    Ja całkowicie podzielam jego zdanie.
    Przecież taki proces przy odrobinie zdecydowania i wprawy trwa jakieś 20 sekund.
    Bez przesady z tym brakiem czasu...
    Te 20 sekund to zdecydowanie mniej niż napisanie rzetelnego komentarza.
    I paradoksalnie pewnie tyle samo ile załadowanie większej wersji na serwer i poczekanie na konwersję z jego strony.
    Z pozdrowieniami,
    Ink.
    Instagram

woda
    Gość

Domyślnie

bo sam tak robi
    No widzisz jakie to proste. Od razu trafiles w sedno. Podziwiam Twoja przenikliwosc i subtelne poczucie humoru. Doprawdy jestem pod wrazeniem.
    13 skoncze dopiero w przyszlym roku.
    EOT jak dla mnie.

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

tak, Kawloon i Peak to najbardziej oblegane miejsca i wszyscy mają bardzo podobne zdjęcia.
    Tak czy siak HK w nocy robi wrażenie.
    W dzień już mniej...
    Kawloon? Kowloon predzej (jiulong - 9 smokow).

Jedynka fajna, dwojka standard - wszyscy to robia bedac w HK (sam mam takich z milion). Ogolnie foty na +.

Cytat Zamieszczone przez 124miko Zobacz posta
    Nie żebym się czepiał, ale wydaje mi się, że standardowa pocztówka, to bardziej widok z Kowloon na HK .
    Ja tam stawiam na widok z VP

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta

Ja tam stawiam na widok z VP
    Przecież napisałem, że się nie czepiam .

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów