Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie Letnie Bieszczady

Ostatnio komentowałem kilka prac w tej kategorii więc teraz można się wyżyć na mnie.

Mały cykl pt. Letnie Bieszczady.
    Na początek cukierkowo

1.

2.

3.

4.

Domyślnie

Nie wierze. Nikt? Naprawdę?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ciach26 Zobacz posta
    Nie wierze. Nikt? Naprawdę?
    Cierpliwości
    Powiem tak:
    1. kadr moim zdaniem nie do końca trafiony – wolałbym drogę bardziej w lewo na rzecz lewej strony kadru lub też pionowy kadr z drogą prowadzącą wzrok ku szczytowi
    2. bardzo ładne światło, niemniej moim zadaniem zbyt szeroko 1/3 lewej strony kadru nie zawiera nic ciekawego
    3. moim zdaniem najlepsza z zestawu - kadr przemyślany, dół troszeczkę bym rozjaśnił
    4. kadr poprawny, jednak niebo nie dopisało – ciachnąłbym niebo do panoramy bądź kadrował w pionie by nie łapać tak dużo nieba
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Nr 3 bardzo fajny kadr i kolorki ale troszkę ciemno

Domyślnie

dzięki,
    muszę monitor skalibrować, bo na 100% wyświetla za jasno. Już w kilku wątkach się spotkałem z czymś takim że zdjęcie wydaje się zbyt jasne

Domyślnie

Jak dla mnie 1-ka niezła, cała reszta ma zarżnięte niebo. Takiego granatu to nawet w Himalajach nie uświadczysz. Pozdrawiam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ciach26 Zobacz posta
    dzięki,
    muszę monitor skalibrować, bo na 100% wyświetla za jasno. Już w kilku wątkach się spotkałem z czymś takim że zdjęcie wydaje się zbyt jasne
    No mnie chyba wspominales ze mam za jasno......."ale mi troche miejscami brakuje kontrastu i szczegółów w światłach" -jak masz za jasno to brakuje
    Twoje zdjecia......za ciemne, mocno kolorowe i to jest ok, ale te zafarby na niebie juz na nie! No moze jedynka.......ale kadr, ta droga nie pasuje zebym nie wiem jak patrzyl!
    Ostatnio edytowane przez Greg77 ; 24-02-2010 o 14:51

Domyślnie

dzięki za opinie.

a monitor idzie do kalibracji

PS. nie wiecie gdzie można skalibrować monitor we Wrocku?

Uprawnienia umieszczania postów