Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: ...

Domyślnie ...

Tytułu nie ma. Nie wymyśliłem

*

*

Wyszło trochę smoliście w cieniach... ale mnie to pasuje. Koloru nie będzie.
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Szkoda ze nie w kolorze............ale podoba mi sie.....sentyment mam do Dingle....
    All......bylem w tym miejscu z 5 razy i nigdy nie znalazlem tego zejscia.....w ktorym miejscu to jest??

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Szkoda ze nie w kolorze............ale podoba mi sie.....sentyment mam do Dingle....
    All......bylem w tym miejscu z 5 razy i nigdy nie znalazlem tego zejscia.....w ktorym miejscu to jest??
    Heheh ja też tam byłem milion razy i specjalnie pojechałem żeby to miejsce znaleźć więc nie myśl sobie, że Ci tak powiem... ooo takiego!!!

No dobra, żartowałem. Jadąc Z Dingle mijasz zjazd na parking przy Slea Head. Po paruset metrach jest skrzyżowanie i tabliczka w lewo na Blasket Ferry i to tu. Masz tam znaki ostrzegające przed klifami. Pokręcisz się to i mały parking znajdziesz.
    Ostatnio edytowane przez Al Koholik ; 23-02-2010 o 00:46
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Al Koholik Zobacz posta
    No dobra, żartowałem. Jadąc Z Dingle mijasz zjazd na parking przy Slea Head. Po paruset metrach jest skrzyżowanie i tabliczka w prawo na Blasket Ferry i to tu. Masz tam znaki ostrzegające przed klifami. Pokręcisz się to i mały parking znajdziesz.
    Aaaa to chyba wiem gdzie.......kurcze schodzilem cale Slea Head.....lazilem wsrod owiec......a to jest kawalek dalej!
    Hehe cos mi sie wydaje ze juz niedlugo bede mial szanse to sfocic

Domyślnie

Znalazles w koncu Dawalo sloneczko co? Tam najlepiej o zachodzie.
    Ladne serduszko namalowales

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GUINNESSts Zobacz posta
    Tam najlepiej o zachodzie.)
    Tomku z tym sloneczkiem to roznie.......obawiam sie ze teraz zima to o zachodzie daje w obiektyw......
    Tak samo jak na moherach......

Domyślnie

Tomku z tym sloneczkiem to roznie.......obawiam sie ze teraz zima to o zachodzie daje w obiektyw......
    Tak samo jak na moherach......
    Sprawdzilem zdjecia z tej samej pory roku i czasu. Tu i na Moher. Jest bardzo podobnie. Czyli masz racje.
    To trudne miejsca do focenia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GUINNESSts Zobacz posta
    To trudne miejsca do focenia.
    Sorry za OT All......Tomku bede tam na wschod i juz

Domyślnie

Sorry za OT All......Tomku bede tam na wschod i juz
    12.11.2009; 16:15; Slonce

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów