Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Domyślnie Castell de Bellver.

Zapraszam!

Skojarzenia z twórczością kolegi malasana,
    jak najbardziej na miejscu
    Z pozdrowieniami,
    Ink.
    Instagram

Domyślnie

Bardzo fajny kadr i obróbka. Ja bym zostawił te łuki w całości.

Domyślnie

Wiesz juz, co o tym zdjeciu sadze Brawo!
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

hehe wiem, że moja opinia się nie liczy ale strasznie mi się podobają Twoje zdjęcia - w tym przypadku te krzesła rozkładają mnie na łopatki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez immortal Zobacz posta
    hehe wiem, że moja opinia się nie liczy ale strasznie mi się podobają Twoje zdjęcia - w tym przypadku te krzesła rozkładają mnie na łopatki
    Skąd ten dziwny wniosek?
    Liczy sie, inaczej nie wstawiałbym zdjęcia !

Dzięki wszystkim!
    Można jeszcze
    Z pozdrowieniami,
    Ink.
    Instagram

Domyślnie

jakieś takie "nietwoje" ale dobre!

Delikatnie przyciąłbym od dołu... tak z 1cm... ale to ja no wiesz Al Koholik
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Al Koholik Zobacz posta
    jakieś takie "nietwoje" ale dobre!

Delikatnie przyciąłbym od dołu... tak z 1cm... ale to ja no wiesz Al Koholik
    Ja żałuję, że nie wyprostowałem się ciut w kolanach - też żałuję tej góry trochę.
    Ale nie mam takiej klatki zrobionej kurcze, wszystko z tej samej perspektywy cykałem.

Im więcej człowiek robi zdjęć tym więcej rzeczy przeoczy, takie mam czasem wrażenie

Mimo wszystko jestem dumny - właśnie, odnośnie tego co zauważyłeś - że takie nie moje.

A nie umniejszaj swojej roli, od jakiegoś czasu jesteś wiernym recenzentem i jako taki Twoje zdanie jest w jakiś sposób pełniejsze - bo wiem, że masz w pamięci inne obrazki - a zdolność oceny po części opiera się przecież także na porównywaniu i szacowaniu możliwości

To się rozgadałem
    Z pozdrowieniami,
    Ink.
    Instagram

woda
    Gość

Domyślnie

No coz, pewnie ze chcialoby sie wiecej lukow ale fotografia to rowniez sztuka wyboru. Bardzo czesto nie da sie na jednym zdjeciu pokazac wszystkiego. Ale moze wlasnie to dobrze. Bo wymusza choc w odrobinie kreatywnosci.
    To jest dla mnie fanstastyczny przyklad jak rzecz prosta pieknie pokazac. Na dodatek delikatna obrobka wydobyles cala subtelnosc tego kadru. Pierwsza klasa!

Domyślnie

Grzesiu pokaż mi wreszcie coś nowego bo znów nie chcę się powtarzać

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów