Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Odkurzacz

Domyślnie Odkurzacz

Takie cos mi sie ostatnio popelnilo, podczas spaceru po miescie.
    Panorama miasta w troche nietypowy sposob (ale 'ludzie' chyba bardziej pasuje) : ]

Moze technicznie srednie, i w ogole tak z tlumu dluga rura lapane,
    do tego jeszcze kawalek perkusji mi wlazl w PD, ale mam nadzieje, ze
    komus sie spodoba : )

1.

Pozdrawiam
    Art.
    jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...

Domyślnie

Będę pierwszy- mi się spodobało

bombel
    Gość

Domyślnie

Mnie również - bardzo ładna i przyjemna fota. W ogóle lubię zdjęcia grających ludzi (pod warunkiem, że nie są wykonane w mianierze słynnej już fotografii pt. Gruzin).

Ta - na szczęście - nie jest, i bardzo dobrze wygląda.

BTW, niezły i drogi instrument, Besson...

Domyślnie

podoba mi sie odbicie w trabie daje to klimat wielkomiejskiej parady lub cos fajowe
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Domyślnie

lubię ten typ wyobraźni
    ciekawi mnie jedno, zakładam, że zdjęcie jest obrócone... czy odbicie tych budynków jest realne, bo szokuje mnie kształt odbicia przy założeniu, że tuba (bo to chyba tuba jest) była pochylona, ale jesli tak to tym piękniej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jakubs Zobacz posta
    lubię ten typ wyobraźni
    ciekawi mnie jedno, zakładam, że zdjęcie jest obrócone... czy odbicie tych budynków jest realne, bo szokuje mnie kształt odbicia przy założeniu, że tuba (bo to chyba tuba jest) była pochylona, ale jesli tak to tym piękniej

znaczy sie w ktora strone obrocone?
    tak czy owak - nie, nie jest obrocone, to jest realne odbicie,
    oraz tak, to jest klimat wielkomiejskiej parady

dzieki za koment.
    Art
    jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...

Domyślnie

Obrócone, choć może trafniej byłoby 'pochylone' - znaczy dla mnie w tym przypadku, że spód aparatu w trakcie kadrowania nie znajdował sie w pozycji poziomej ani pionowej, o to pytałem. Ale jeśli nie, to rozumiem. Z resztą to nie przekreślałoby walorów zdjęcia.

Uprawnienia umieszczania postów