Wszystko co opisałem wynika z "dekompilacji", czyli rozebrania do śrubki każdej z konstrukcji, specyfikacji konkretnych rozwiązań (jak choćby protokołów DDC/ci, których działanie jeden z kolegów wyżej zakwestionował, czy certyfikacji Ugra w przypadku której pomiar pól Mediawedge to tylko jeden z elementów związany konkretnie z ISOCoated, certyfikacja jest znacznie obszerniejsza), pomiarów minoltą w warunkach labolatoryjnych itd., czy ktoś w to wierzy czy nie - nie jest moim celem przekonywanie na siłę, bo do niczego konkretnego na forum internetowym to nie doprowadzi poza zbędnym skakaniem sobie do gardeł, przedstawiłem zwyczajnie jak to wygląda od wewnątrz i w praktyce, może komuś to pomoże, czy się przyda w przyszłości.
Dokładnych danych rozwiązań technicznych z wiadomych chyba względów podać nie mogę.
Apropos adaptacji wzroku, czy nie po to stosuj się standaryzowane warunki pracy, aby właśnie możliwie maksymalnie zniwelować ten problem? Ale jak Pan zauważył, pewnie temat był roztrząsany i nie ma co robić tu offtopu.
Pozdrawiam,
Przemek W.
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami