Szukaj
1. jak dla mnie zdecydowanie najlepsza - bardzo fajna[trochę leci w prawo, nie wiem czy to zamierzone
] GO elegancko zapracowało
Na 2. brakuje mi spojrzenia modelki w obiektyw.
Na 3. troche za dużo czarnych plan jak dla mnie - część włosów, oczy, pod brodą... [a może mam źle monitor skalibrowany]
Ramka w każdym innej grubości i nie wiem jaki cel tego zabiegu
Gdzie dokładnie na PKP takie miejsce?
Nie wiesz gdzie we Wrocku jakas fajna stara fabryka/magazyn stary i opuszczony czy coś w ten deseń?
D70s | 18-70 | 50 | 70-300 VR | SB-800 | Hoya DMC CPL | Lowepro Off Road
..:: http://www.lesniak.ocom.pl/ ::..
Bardzo ładne zdjęcia. Wszystkie. Bardzo dobry klimat na dwójce. Szczegóły jak PADI.
zdecydowanie nr 2 najlepsze.
na 3 za bardzo skrecona głowa, wygląda aż nienaturalnie
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
1 najbardziej mi odpowiada, ładny kadr
2 pokazanie potłuczonej szyby jest niezbyt czytelne, no chyba że taki był zamysł.
3 tez fajna tylko brak szczegółów w cieniach włosów okalających szyję sprawia wrażenie odciętej głowy, ale może tylko ja tak to odebrałem. Generalnie podoba mi się.
1 super, chociaż delikatnie leci w prawo, pozostałe też bardzo dobre.
N D70, N 18-70, N 55-200, SB-600, Tamrac Expedition 3
Pierwsza zdecydowanie najlepsza(swiatlo-ostrosc) moge spytac o obiektyw?Czy to stalka?
Fakt pospiech podczas obrobki... trzeba bedzie dopracowac...
W Głubczycach od 5-6 lat nieczynne
Niestety nic takiego narazie nie znalazlem.. Trzeba bedzie sie rozejrzec.
Dzieki za komentarze mam jeszcze pare z tej sesji jak znajde czas sie nimi zajac to cos jeszcze wystawie![]()
Skontaktuj się z nami