Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie Bez łódek i bez flaszek

Noting speszyl, ale wrzucam, bo to juz chyba ostatnie z tego pleneru.

Domyślnie

1 wydaje mi sie ze jest poruszone - popatrz na kamien po lewej stronie. Ogolnie "blado" wyszlo, ale to jest do poprawienia.

2 kompozycja mi nie lezy, ta lewa strona przytłacza

Domyślnie

Tak, pierwszy plan sprawia wrażenie poruszonego ale reszta już brzytwa. Czyżby wpadka ze sklejką?
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

Dlaczego nie ma światła..?
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Szkoda tej nieostrości na pierwszym planie, aż oczy bolą ja się patrzy na ten kamień. Poza tym jest OK.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marcin T Zobacz posta
    . Czyżby wpadka ze sklejką?
    Eee, wypraszam sobie ;p to pojedyńczy kadr. Hmm czemu nie ma światła ? Bo tam za wiele go nie było, tak to zapamiętałem właśnie.

Domyślnie

Racja, swiatla za wiele nie bylo (tez mam kilka kadrow z tego miejsca, m.in. panoramke ) i dolna czesc kadru trzeba bylo lekko rozjasnic
    Tutaj ladnie oddales chwile z tamtego miejsca...
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Brakuje troszkę światła, kadry całkiem fajne - jeśli zamierzeniem było ukazanie chłodu i trochę wyspowego klimatu to Ci się udało
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostrytux Zobacz posta
    jeśli zamierzeniem było ukazanie chłodu i trochę wyspowego klimatu to Ci się udało
    Po prostu nie chciałem tego jakoś kolorować, wydaje mi się, że są to zdjęcia zbliżone do tego co tam widziałem, a o to mi chodziło

Dzieki za posty.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Po prostu nie chciałem tego jakoś kolorować, wydaje mi się, że są to zdjęcia zbliżone do tego co tam widziałem, a o to mi chodziło (...)
    I dzięki temu wyszły naprawdę nastrojowe ujęcia, które mnie bardzo się podobają, z małym zastrzeżeniem w postaci wspomnianej już nieostrości na jedynce.
    "Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów