Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Domyślnie

[quote=darek_d;1750063]czy nia za blado?

Z ostrością jest o niebo lepiej, ale właśnie - jak dla mnie jest za blado. Ocieplisz trochę, tak żeby klimat był bliższy słońcu chylącemu się ku zachodowi (jak na 1, ale delikatniej) i będzie fajnie.
    "Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MrLiR Zobacz posta
    zjawiskowe - dla biologów, kadr poprawny pokazujacy cudo natury
    Raczej dla botaników i dendrologów.......oraz maniaków foto.Ci wszystko wynajdą....
    Darku,gdzie to "dziwadło" rośnie...?
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    ...
    Darku,gdzie to "dziwadło" rośnie...?
    A zapraszałem na plenerek Jadąc w stronę Tykocina, trzeba skręcić w odpowidnią drogę Zaproszenie aktualne. Tam często spotykam dużo drapieżnych ptaków, nie mam czym ich "złapać", tak średnio z 3-5 sztuk sobie siedzi i czeka.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darek_d Zobacz posta
    A zapraszałem na plenerek Jadąc w stronę Tykocina, trzeba skręcić w odpowidnią drogę Zaproszenie aktualne. Tam często spotykam dużo drapieżnych ptaków, nie mam czym ich "złapać", tak średnio z 3-5 sztuk sobie siedzi i czeka.
    A ratrak jest u Pana...?...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

No teraz może być tam problem z dojazdem osobówką Na początku stycznia tam chciałem wrócić i... około 1,5 godziny grzebałem się w śniegu, zjechałem przodem, myślałem, że w drużkę, ale niestety. Za to przygoda była, ale zdjęć mało . Ratrak nie, ale jadę na mkasa ile się da, zostawiam auto i dalej pieszo
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

na miom lapku ta wygląda najlepiej

Oszczędny w słowach Awatar Mikee
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Takie drzewko najprawdopodobniej jest zarażone jakimś wirusem roślinnym a te odstające rozgałęzione pędy, które nie pasują do reszty to czarcie miotły.

Domyślnie

A może ktoś ja dla eksperymentu zaszczepił?

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów