Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Taka panoramka

Domyślnie Taka panoramka

Brakowało światła, ale postanowiłem powalczyć.

Pozdro. Wojtek

Domyślnie

Temat taki sobie....ale jak widac poradziles sobie swietnie.....dobrze polaczone i wykonane.....i jak sam widzisz.....masz "szersze" mozliwosci

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Temat taki sobie....ale jak widac poradziles sobie swietnie.....dobrze polaczone i wykonane.....i jak sam widzisz.....masz "szersze" mozliwosci
    Wypada się tylko podpisać .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Dobrze ujęte .

Domyślnie

Dzięki bardzo
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

Powiem szczerze, ze pierwsze co mi sie skojarzylo to ulotki SLD z wyborow do sejmu w latach 90-tych, pamietam ze mieli takie podobne (w okregu dolnoslaskim). Nie odbierz mnie zle ale wiem, ze stac Cie na wiecej i ze potrafisz zaskoczyc. Kadr OK (taki srednio-wazony) drzewa na srodku... ale do koloru sniegu nie moge sie przyzwyczaic. No i tego swiatla brak.... Niby zdjecie na tak, ale jednak nie...
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastian Kraus Zobacz posta
    Powiem szczerze, ze pierwsze co mi sie skojarzylo to ulotki SLD z wyborow do sejmu w latach 90-tych, pamietam ze mieli takie podobne (w okregu dolnoslaskim).
    Nieźle się uśmiałem , zastanawiam się tylko jak możesz pamiętać tamte czasy, ... i jeszcze SLD
    Pozdro. Wojtek

Uprawnienia umieszczania postów