Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie Przed wschodem....

Na poczatek naszego pleneru grupowego zajechalismy na taka oto miejscowke......mial byc wschod ale niestety mgla nam nie pozwolila na swiatelko.......slonce wstawalo za plecami.....na tym zdjeciu mialo przed soba jeszcze jakies 15 min.....
    Poprawilem balans bieli.......i lekko podbilem kontrast na brzegach......nie wiem dlaczego te zdjecia sa tak trudne w obrobce......zaraz wychodza zafarby i plamy?!

Domyślnie

Fakt, trudno jest obrobić te zdjęcia, podoba mi sie ten kadr i mysle ze dales rade z obróbką, w każdym razie wygląda bardzo naturalnie. Tylko wywaliłbym te odbicie księżyca - troche zbyt mocno świeci.

Domyślnie

Uwielbiam taki klimat na zdjęciach, moment gdy światło powoli zaczyna przegrywać lub wygrywać z mrokiem Podoba mi się bardzo delikatna kolorystyka i kadr, księżyc w roli sztafażu sprawdza się tu idealnie Mam sporo zdjęć zrobionych w podobnych warunkach, ich obróbka też sprawia mi problem.

Pozdrawiam.
    Surfingujące buty.

Domyślnie

Klimat bije z tego kadru . Jest delikatnie i subtelnie.
    Księżyc wraz z jego odbiciem to podstawowy element tego kadru, wiec moim zdaniem musi zostać.
    Może ciekawie to wyglądałoby jakby przyciąć to w kwadrat, tak aby góra znalazła się w centralnym punkcie, księżyc w mocnych punktach, a tym patykom w wodzie podziękować.
    To jest tylko moja wizja, a Twoja pozioma wersja jest bardzo fajna .

Domyślnie

bywa nieraz takie specyficzne światło ze każda trochę większa ingerencja w zdjęcie nie pozwala z nim powalczyć, tutaj mz. było chyba jeszcze zbyt mało światła widać to po zbyt skąpej kolorystyce no i boczne światło, ale jest subtelność i zwiewność, tak jak wspomniano wyżej fajne odbicie księżyca i widać staranny kadr

to
    Gość

Domyślnie

Bardzo fajny klimat i kadr też zgrabny. Może trochę pusto z prawej strony, ale to nie przeszkadza

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    ...mial byc wschod ale niestety mgla nam nie pozwolila na swiatelko.......slonce wstawalo za plecami....
    I moim zdaniem na szczęście że światełko nie wyszło, bo zmiotło by tą fantastyczną wręcz mgiełkę.
    A teraz mimo że nie ma magii wschodowego światła, to jest bardzo delikatnie i nastrojowo wręcz magicznie.
    Bardzo mi się ta fotografia podoba.
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostrytux Zobacz posta
    A teraz mimo że nie ma magii wschodowego światła, to jest bardzo delikatnie i nastrojowo wręcz magicznie.
    nie podpuszczaj bo sie wezme za reszte kadrow z tego poranka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    ... bo sie wezme za reszte kadrow z tego poranka
    To do roboty
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Podoba się. I księżyc w odbiciu i delikatność i spokój jaki bije ze zdjęcia

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów