Close

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 45

Domyślnie Wędrowiec..........

.............wszystko co widzicie jest zamierzone, zapraszam

1.

2. i kwadrat

pozdrawiam

Domyślnie

Kadr przepiekny, zwlaszcza w poziomie. Podoba mi sie wszystko w tym zdjeciu, oprocz szumiacej troche konwersji. Wolalbym tu czyste niebo, bez szumu. Cala reszta wzorowa i urzekajaca.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malasana Zobacz posta
    Kadr przepiekny, zwlaszcza w poziomie. Podoba mi sie wszystko w tym zdjeciu, oprocz szumiacej troche konwersji. Wolalbym tu czyste niebo, bez szumu. Cala reszta wzorowa i urzekajaca.
    mogłem trochę odszumić ale uznałem ze dla takiej mocno ciągnietej konwersji nic się nie stanie jeżeli tak zostawię - odszumione mogłoby się okazać plastikowe

Oszczędny w słowach Awatar maroo_s
    Miasto
    Kraków, Żukowice

Domyślnie

Niebanalne ukazanie tak bardzo oklepanego tematu.. Bardzo ładne.
    Zdecydowanie 1ka, więcej dramaturgii.
    Nikon+Nikkory
    Pozdrawiam, Marek

Domyślnie

Podoba mi się ,jest przekaz ,jest wędrowiec ,jest cel do którego zmierza.Grzechem było by nie wspomniec o podłodze,cud, cud ,cud.(pięknie rozciąga te twoje szkło).Samo bw tez mistrzowskie choc szumu,na niebie nie przyjmuje.

Domyślnie

poziomik bardzo na tak

ladnie sie zgrywaja biale grzywy fal z kreska bialego nieba a w srodku wiatraczek i czlowieczek zmierzający wlasnie do tego punktu

Domyślnie

Bardzo dobry kadr ..mz bardziej pasuję poziom ...dobre BW a szum mi nie przeszkadza a wręcz przeciwnie

Domyślnie

Wydaje mi się, że to najlepsze kadry (szczególnie poziom) z ostatnio prezentowanych przez Ciebie, chyba urzekła Cię Ciemna Strona Mocy
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ART69 Zobacz posta
    Wydaje mi się, że to najlepsze kadry (szczególnie poziom) z ostatnio prezentowanych przez Ciebie, chyba urzekła Cię Ciemna Strona Mocy
    Art69 czasami muszę coś zrobić dla was ja na b/w wychowany więc zawsze będę za kolorem, ponadto kolor ma większą gamę przekazu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    mogłem trochę odszumić ale uznałem ze dla takiej mocno odszumione mogłoby się okazać plastikowe
    Moze i masz racje. Na papierze wyjdzie przepieknie, nie mam watpliwosci. Swietne foto, gratki!
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów