Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Domyślnie

jedynka jest git, o dwójce już napisano
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Na jedynce zdecydowanie pozbyłbym się dołu, a poza tym świetnie, dwójki nie oceniam
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

ech...ta dwojka to tak na probe......robilem to wedlog metody z tutka i tak wyszlo......a jak poprostu blurowalem to efekt byl marny
    Ale mniejsza o to......skalka to moj zamysl i tam miala byc........praktycznie kazda fote robilem ze skalka i bez niej......al;e te wersje z dolem jakos mi bardziej pasuja

Domyślnie

Piekna jedynka... kolejna zreszta swietna fotografia... Dwojka - w tym kadrze ta metoda raczej do mnie nie mowi....
    Przejrzalem wprawdzie caly proces i w innych kadrach moze miec wieksze zastosowanie, a i odbior bylby inny.
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Jedynka jest bardzo ładna , ale też chętnie zobaczył bym ją w wersji bez dołu ( skałki ).
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hoobie Zobacz posta
    Piekna jedynka... kolejna zreszta swietna fotografia... Dwojka - w tym kadrze ta metoda raczej do mnie nie mowi....
    Przejrzalem wprawdzie caly proces i w innych kadrach moze miec wieksze zastosowanie, a i odbior bylby inny.
    Eeee ta metoda to tak na probe.....coz nie wyszlo.....mysle ze zastosowanie moze miec w fotografii naszego kolegi forumowego MarcinaT przy jego kolejkach

Domyślnie

Jedynka śliczna... podoba mi się bardzo. Dwójka nie jest pod ocenę, więc napiszę o technice wykonania Nie przepadam za taką ingerencją w zdjęcia, nie wiem jaki mogłoby to dać efekt w przypadku innego zdjęciach, ale na dwójce technika ta dała bardzo nieciekawy efekt.

Pozdrawiam.
    Surfingujące buty.

andre77
    Gość

Domyślnie

jedyneczka super

Domyślnie

jedynka pięknie. 2 - sam wiesz Taki kadr po prostu nie nadaje się na tilta moim zdaniem. lepiej sprawdzają się ujęcia od góry.

Domyślnie

Jedynkę schowam ,żeby Ci ,kiedyś,przypomnieć,że Ci się udało.....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów