Szukaj
D700 D810 N AF 17-35 D F2.8 S HSM 70-200/f2.8 S 2x DG APO N 24-70/f2.8 EX , Mz 58 AF-1 Pentax Super A
Portfolio
ef-ixy, de-ixy plus pare gratow starszych ode mnie.
tomaszpietrek.carbonmade.com
ja usprawiedliwie to zdjęciegościu gra na instrumęcie strunowym gdzie drgania strun przekładają się na matryce która drży razem z dzwiękami pięknej muzyki
![]()
System "C"
No raczej się nie podoba ... zatrzęsła się ziemia czy ktoś Cię trącił w łokieć ?
...więc dlatego z punktu mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być,
tak musimy zrobić, żeby tej krytyki nie było ... tylko aplauz i zaakceptowanie...
ale po co taka paplanina i sarkazm?! Denerwuje mnie takie pisanie które nic nie wnosi do tematu a tylko zabiera czas na czytanie.
Człowiek pyta więc jeśli ktoś ma ochotę niech mu odpowie i UZASADNI odpowiedź. Nie podoba się bo...
Jeśli ktoś napisze autorowi że nie wyostrzył lub poruszył to na drugi raz nie popełni tego błędu.
A tak 10 postów nic nie wnoszącej dyskusji.
Chyba po to jest to forum żeby dawać sobie rady i dzielić się doświadczeniami.
W mojej skromnej ocenie ta fotografia jest zwyczajnie nieudana i tyle w temacie.
-"Żyj na huśtawce życia,Żyj ! Bo tylko raz dany nam czas !!!"-
masakra, w negatywnym tego słowa znaczeniu, jak mogłes zamieścic wogule takie zdjęcie. Ja takie to do kosza wywalam....
| D600 + MB-D14 | 15-30mm f/2.8 | 50mm f/1.4 | 85mm f/1.8 | SB900 | GoPro | Lowepro |
Skontaktuj się z nami