Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Feeling

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rigis Zobacz posta
    Hymm... czytanie tekstu ze zrozumieniem to 3 klasa SP.
    Jak na to wpadłeś geniuszu???
    D700 D810 N AF 17-35 D F2.8 S HSM 70-200/f2.8 S 2x DG APO N 24-70/f2.8 EX , Mz 58 AF-1 Pentax Super A
    Portfolio

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PhotoIan Zobacz posta
    Nie rozumiem pytania???
    Proszę precyzyjniej.
    Pozdr
    koledzy pytali co Twoim zdaniem usprawiedliwia fakt, ze zdjecie, ktore nam zaprezentowałeś jest zupelnie nieostre.
    nieostrosc nie jest zakazana. ale nieostrosc musi miec uzasadnienie.
    ja tego uzasadnienia nie widze.

jak dla mnie - kosz.
    ef-ixy, de-ixy plus pare gratow starszych ode mnie.
    tomaszpietrek.carbonmade.com

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Piekary Śląskie

Domyślnie

ja usprawiedliwie to zdjęcie gościu gra na instrumęcie strunowym gdzie drgania strun przekładają się na matryce która drży razem z dzwiękami pięknej muzyki
    System "C"

ramicx
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Darkness87 Zobacz posta
    ja usprawiedliwie to zdjęcie gościu gra na instrumęcie strunowym gdzie drgania strun przekładają się na matryce która drży razem z dzwiękami pięknej muzyki

nowy system czyszczenia matrycy

Domyślnie

No raczej się nie podoba ... zatrzęsła się ziemia czy ktoś Cię trącił w łokieć ?
    ...więc dlatego z punktu mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być,
    tak musimy zrobić, żeby tej krytyki nie było ... tylko aplauz i zaakceptowanie...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    noo artystycznie jest .. poruszone .. klimatyczne .. walnij jeszzce w mocno kontrastowe czarnobiale i bedzie wtedy wrecz ahtystycznie
    ale po co taka paplanina i sarkazm?! Denerwuje mnie takie pisanie które nic nie wnosi do tematu a tylko zabiera czas na czytanie.

Człowiek pyta więc jeśli ktoś ma ochotę niech mu odpowie i UZASADNI odpowiedź. Nie podoba się bo...
    Jeśli ktoś napisze autorowi że nie wyostrzył lub poruszył to na drugi raz nie popełni tego błędu.
    A tak 10 postów nic nie wnoszącej dyskusji.

Chyba po to jest to forum żeby dawać sobie rady i dzielić się doświadczeniami.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marcello78 Zobacz posta
    ale po co taka paplanina i sarkazm?! Denerwuje mnie takie pisanie które nic nie wnosi do tematu a tylko zabiera czas na czytanie.

Człowiek pyta więc jeśli ktoś ma ochotę niech mu odpowie i UZASADNI odpowiedź. Nie podoba się bo...
    Jeśli ktoś napisze autorowi że nie wyostrzył lub poruszył to na drugi raz nie popełni tego błędu.
    A tak 10 postów nic nie wnoszącej dyskusji.

Chyba po to jest to forum żeby dawać sobie rady i dzielić się doświadczeniami.
    Denerwuje mnie czytanie pisania o denerwowaniu na pisanie, które nic nie wnosi do dyskusji
    D700 + N35/2D

Domyślnie

W mojej skromnej ocenie ta fotografia jest zwyczajnie nieudana i tyle w temacie.
    -"Żyj na huśtawce życia,Żyj ! Bo tylko raz dany nam czas !!!"-

Domyślnie

masakra, w negatywnym tego słowa znaczeniu, jak mogłes zamieścic wogule takie zdjęcie. Ja takie to do kosza wywalam....
    | D600 + MB-D14 | 15-30mm f/2.8 | 50mm f/1.4 | 85mm f/1.8 | SB900 | GoPro | Lowepro |

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów