Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Talking Diamentowy jubileusz.

... i doczekali się DIAMENTU.
    60 lat razem.

Sześćdziesiąta rocznica ślubu Marii (80) i Stanisława (86). Wypada tylko życzyć BRYLANTU.

Szczęśliwa jubilatka tydzień przed rocznicą ślubu skończyła okrągłe 80 lat. Zatem połączono oba jubileusze.

Postanowiłem uwiecznić te wspaniałe rocznice.
    Zapraszam do oceniania. Dawno nic nie zamieszczałem.

Domyślnie

okazja piekna, zdjęcia jednak nie bardzo mi się podobaja... niebieskawe ściany, szklanki, kable w tle i jeszcze Panu Jezusowi obciąłęś głowę
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

No cóż, nic dodać nic ująć odnośnie wypowiedzi Adu

Domyślnie

Adu i Archibald. Podesłać wam nefy i zrobicie po waszemu? Chętnie bym zobaczył jak znikną "niebieskawe ściany", szklanki i przewody z tła.
    Ostatnio edytowane przez legion_74 ; 01-02-2010 o 20:21 Powód: Za wczas zatwierdziłem wątek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez legion_74 Zobacz posta
    Adu i Archibald. Podesłać wam nefy i zrobicie po waszemu? Chętnie bym zobaczył jak znikną "niebieskawe ściany", szklanki i przewody z tła.
    Niebieskie - WB inaczej dobrać, szklanek się już nie usunie (znaczy można stemplem, ale osobiście tego unikam), chodziło o inne kadrowanie

Ale jeśli chcesz to w wolnej chwili spróbuję, wyślij na arti.konin(małpa)tlen.pl

Domyślnie

Moje wersje poleciały mailem Jeśli chcesz, możesz je tu zamieścić. Pzdr.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Archibald Zobacz posta
    Moje wersje poleciały mailem Jeśli chcesz, możesz je tu zamieścić. Pzdr.
    Dzięki. Odebrałem, obejrzałem, zarchiwizowałem. Nie będę zamieszczał, gdyż z reguły oceniamy założyciela wątku. Zachowam dla siebie. Winietka bardzo fajna. Przekonałeś mnie do wersji "a" i "d". kolorystyka z "b" i "c" dodaje im lat. Ale takie moje zdanie i nie ma obowiązku się z nim zgadzać.

Szacunek wielki, że poświęciłeś swoje cenne chwile dla mojego nefika. Pozdrawiam.

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

No jednak szkoda ze nie ma tych zdjęć człowiek całe życie się uczy i można by podpatrzeć

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez manfred Zobacz posta
    No jednak szkoda ze nie ma tych zdjęć człowiek całe życie się uczy i można by podpatrzeć
    Decyzja należy do właściciela zdjęcia

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów