Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Panoramka.....

Domyślnie Panoramka.....

Do andrewa....ja tu rozu nie widze!
    Z ostatniego wyjazdu....wciaz walcze z laczeniem panoram z szerokiego kata...okazuje sie ze nie jest wcale latwo....rozwiazaniem jest robienie materialu na mniejszym kacie....ale jaki to sens Ta panorama jest z 4 poziomych kadrow na 10mm.......
    Miejscowka Mols Gap......stad juz tylko w Black Valey.....All dwa razy nie mysl....jedziemy!

1200x506

1600x674

Pozdrawiam wszystkich serdecznie!

Domyślnie

zajeczepista obróbka!!! w ogóle super. coraz lepsze prace Ci wychodzą

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez erde Zobacz posta
    zajeczepista obróbka!!! w ogóle super. coraz lepsze prace Ci wychodzą
    Dzieki, mysle ze szkileko daje mi ciekawa kolorystyke bo WB wogole nie poprawiam....poza tym swiatlo ladne mialem

Domyślnie

Panoramka fajna, ale rozumiem, że to jeszcze wersja beta, nie giercuje mi tu zlewający się z otoczeniem kolor asfaltu, ale może jest tak w rzeczywistości.
    Najbardziej podoba mi się ten Amazon potraktowany przez Ciebie po macoszemu. A ja tak kocham tę brykę...
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Nieźle, taki podróżniczy krajobraz, fajnie wyszło, obróbka super. Przypomina mi to trochę kadr z jakiegos amerykańskiego filmu drogi

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Panoramka fajna, ale rozumiem, że to jeszcze wersja beta, nie giercuje mi tu zlewający się z otoczeniem kolor asfaltu, ale może jest tak w rzeczywistości.
    Najbardziej podoba mi się ten Amazon potraktowany przez Ciebie po macoszemu. A ja tak kocham tę brykę...
    Kurcze no asfalcik troche sie zlewa.....ale kolor moze brac sie ze swiatla dosc cieplego, slonce opadalo i stad moze ten kolor.....
    A fura stoi tam caly rok i na dachu ma reklame knajpki ktora serwuje nalesniki

wersja z poprawionym asfaltem
    Ostatnio edytowane przez Greg77 ; 02-02-2010 o 14:54

Domyślnie

Teraz jest mz lepiej, ale w sprawie chmurki masz pewniacki wpis od Andrzeja.
    Po bliższych oględzinach widzę Amazona Combi, naprawdę uwielbiam ten wózek choć nawet nigdy w nim nie siedziałem...
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Niezłe super pełne uznanie - jakieś znajome widoki
    Darek

Domyślnie

...buy everything you can before you get married

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    ...buy everything you can before you get married
    Co z tego, że będziesz miał kiedy nie będziesz mógł z tego korzystać...
    LED ZEPPELIN

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów