Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 35

Wątek: Topowe....

Domyślnie

No to chyba jedno z Twoich najlepszych zdjęć - łódka wyszła ekstra...
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

No to sie do gratulacji przylaczam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartekkw Zobacz posta
    No to chyba jedno z Twoich najlepszych zdjęć - łódka wyszła ekstra...
    Budujace slyszec cos takiego

Domyślnie

... i gratuluję , a foto wyszło świetne
    Pozdro. Wojtek

Zbanowany
    Miasto
    Wałbrzych

Domyślnie

Fotka rewelacja greg77 ! A tak nawiasem mowiac podobaja mi sie twoje fotki, a w szczegolnosci obrobka moze kiedys znajdziesz troche czasu i napiszesz jakiegos tutka jak to robisz napewno nie jednej osobie sie przyda

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maniek750 Zobacz posta
    Fotka rewelacja greg77 ! A tak nawiasem mowiac podobaja mi sie twoje fotki, a w szczegolnosci obrobka moze kiedys znajdziesz troche czasu i napiszesz jakiegos tutka jak to robisz napewno nie jednej osobie sie przyda
    ..i ja bym poznał tajniki warsztatu

to
    Gość

Domyślnie

Przyjemna fotka! Dołączam do grona gratulujących

A masz może ujęcie gdzie horyzont wypada nieco wyżej (mniej nieba, więcej dołu)? Chętnie bym takie kadrowanie z tym motywem zobaczył

Zbanowany
    Miasto
    Wałbrzych

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Reju Zobacz posta
    Ciekaw jestem czy Greg77 nie bedzie mial nic przeciwko temu? i ujawni swoje tajniki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Reju Zobacz posta
    Ciekaw jestem czy Greg77 nie bedzie mial nic przeciwko temu? i ujawni swoje tajniki
    hehe zeby to jeszcze takie proste bylo........zadna tajemnica ale trudno ujawnic tak poprostu tajniki obrobki.....zadnych wielkich tutaj nie ma.....trzeba troche poznac NXa za co dziekuje Harbowi.......no i PSa za co dziekuje sobie sam.....tak naprawde obrobke sie doskonali z dnia na dzien i do kazdej fotografi podchodzi sie inaczej......nie da sie podejsc do zdjecia w taki sam sposob.......
    Zdjecia z lodkami obrabialem w taki sam sposob ale inne z tego samego wyjazdu juz nie wychodzily dobrze i musialem obrabiac je innym sposobem (roznice w swietle)......tak wiec nie ma sposobu uniwersalnego.......jezeli zrobie tutek obrobki tego zdjecia to ktos moze sie nie milo zdziwic obrabiajac w ten sposob swoja fote

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    hehe zeby to jeszcze takie proste bylo........zadna tajemnica ale trudno ujawnic tak poprostu tajniki obrobki.....zadnych wielkich tutaj nie ma.....trzeba troche poznac NXa za co dziekuje Harbowi.......no i PSa za co dziekuje sobie sam.....tak naprawde obrobke sie doskonali z dnia na dzien i do kazdej fotografi podchodzi sie inaczej......nie da sie podejsc do zdjecia w taki sam sposob.......
    Zdjecia z lodkami obrabialem w taki sam sposob ale inne z tego samego wyjazdu juz nie wychodzily dobrze i musialem obrabiac je innym sposobem (roznice w swietle)......tak wiec nie ma sposobu uniwersalnego.......jezeli zrobie tutek obrobki tego zdjecia to ktos moze sie nie milo zdziwic obrabiajac w ten sposob swoja fote
    No to i ja sie pod tym podpisze - nie ma jedynej słusznej motedy obróbki, nie istnieje taka

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów