Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Domyślnie W świetle Księżyca III - [Nemeth]

Witam

Pewnie monotematycznie.
    Ale ciągnę serię

pozdr.

Domyślnie

Chyba złośliwie pojechałeś w te magentofiolety....
    A serio ,to fota ...super,pod każdym wzgledem.
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Mistrzostwo świata !!!

Domyślnie

coś nowego ta seria więc dawaj dalej, z każdym zdjęciem wygląda to coraz lepiej.

Domyślnie

Jakoś rozczarowany jestem tą fotą... Pojawiło się niebo, serce mocniej zabiło, potem pojawił się dół i ZONK!!! Jak dla mnie najgorsze z serii. Zupełnie nie leży mi to zdjęcie... Próbuj dalej Ale jest specyficzne i z pewnością znajdzie entuzjastów...
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

No to ja napisza podobnie jak alkoholik, niebo masz swietne i tez myslalem ze bedzie git, ale ta biała strzała kompletnie burzy klimat, gdyby tak ciemniejsza byla, no nie wiem. Jest spoko, ale wczesniejsze byly lepsze.

Rozmowny Awatar cialat
    Miasto
    Reńska Wieś/Kędzierzyn-Koźle

Domyślnie

A dla mnie najlepsze z serii choć poprzednie mi raczej nie podchodziły

za wyjątkiem 6 z tego wątku + tak jak Ci tam ktoś napisał sklejenie kilku ekzpozycji byłoby dobrym posunięciem, wręcz genialnym

ta fotka pod każdym względem "plusuje" chociaż
    Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    ... biała strzała ...
    lepiej radziłaby sobie w towarzystwie wędrujących gwiazd

pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez cialat ; 30-01-2010 o 15:53

Nic tak nie niszczy organizmu, jak długotrwała fizyczna bezczynność" - ARYSTOTELES

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Al Koholik Zobacz posta
    Jakoś rozczarowany jestem tą fotą... Pojawiło się niebo, serce mocniej zabiło, potem pojawił się dół i ZONK!!! Jak dla mnie najgorsze z serii. Zupełnie nie leży mi to zdjęcie... Próbuj dalej Ale jest specyficzne i z pewnością znajdzie entuzjastów...
    Ja sie niestety nie zgodze, Swietna fota pod kazdym wzgledem. Swietna paleta barw na niebie wprowadza spokoj na zdjeciu, gdzie dol i jego duza kontrastowosc burzy wszystko... Naprawde sie wpatruje w te zdjecie i naprawde, naprawde mi sie podoba!
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów