Szukaj
1nka bardzo przyjemna dla oka. Takie nieco nostalgiczne prace.
Osz Ty...
Jedynka mnie zgniotles. Kombinowales? Laczyles?
Fantastyczna gra swiatel. Swietnie wyglada niebo przy tak ostrym sloncu.
Cos mi tu nie gra![]()
Ty to sie mozesz cieszyc. A ja nie bede mogl zasnac
Naprawde rewelacyjnie wyszlo polaczenie nieba ze sloncem. Dobra jasnosc slonca i przy tym fajne niebo. Bez przepalow w tym miejscu. Jeszcze swiatlo w dole kadru bardzo dobrze pokazujace jego pochodzenie. Zes mnie Pan zaskoczyl
Ps: Jesli nie jasno sie wyrazilem to zaskoczony jestem tym co dzieje sie w dole kadru jak na fotke pod slonce. Gwoli wyjasnienia mojego zachwytu![]()
Ostatnio edytowane przez GUINNESSts ; 30-01-2010 o 02:57
Andrzeju, możesz się zdziwić. Ja to już przerobiłem w tym obiektywie. Filtr możesz mieś czysty i pozbawiony bakterii wszelakich a dalej bliki między promykami będą. To jest dodatkowa szyba i niestety efekt odbicia światła między przednią soczewką a wewnętrzną stroną filtra. Boleśnie sie o tym przekonałem robiąc panoramki z Kasprowego
Do fotografii pod słońce filtr zdejmuj, pod słońce i tak żadna z niego korzyść.
A co do fotografii zamieszczonych w wątku to kadry fajne ale brakuje im nieco takiej czystości. Pozwoliłem sobie na zabawę z nimi i efekt jest chyba? lepszy. Tylko nie wiem czy mogę pokazać![]()
Z dodatkową szybką pełna zgoda, jednak MUSI być ona czysta bo wyłażą takie cuda jak na załączonych fotach. Stempelek był w użyciu, a i tak wszystkiego nie wywaliłem. Nie mam nic przeciwko blikom "naturalnym", ale tym z powodu nieczystości filtra i szkła mówię zdecydowane nie. I oczywiście dawaj "swoją wizję", choć cenię to, że najpierw pytasz.![]()
LED ZEPPELIN
Skontaktuj się z nami