Witam, wiem, że gałęzie się posypały w LG, ale nie mogłem nic z tym zrobic - jest to panorama i przy tej perspektywie, przy łączeniu takich drobnych gałązek żaden program sobie nie radzi, zatem przymknijcie oko na to
Szukaj
Witam, wiem, że gałęzie się posypały w LG, ale nie mogłem nic z tym zrobic - jest to panorama i przy tej perspektywie, przy łączeniu takich drobnych gałązek żaden program sobie nie radzi, zatem przymknijcie oko na to
Calkiem fajnie wyszlo. Mysle, ze ten kadr jest idealny do dobrego B&W
Chcialem takie zimne coś uzyskać, może troche przesadziłem.
Twoje też dobre, ale mniej mi sie podoba, poza tym za mocne przejście tego blura dałes.
Ja bym BW nie robił. Wersja Andrzeja jest znacznie ciekawsza od oryginału no i mimo koloru jest dość mroczna. Szkoda mi tego zielonego. Ja jestem za kolorem
Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo
Eee czy wszystko musi być naturalne ?, zielony jest podkręcony, ale na pewno do "wściekłości" mu sporo brakuje, kilka gałązek rzeczywiście wpada w fiolet i to jest błąd, fakt, możnaby zmniejszyć nasycenie tego niebieskiego, ale Twoja wersja to wogóle inna bajka niz to co chciałem uzyskać, to tak jak by ktoś chciał kupić ziemniaki w warzywniaku a sprzedali by mu kiwi![]()
Wrzucam ostatnią wersje tego zdjecia i prosze mi nie wciskać juz kiwi, pozdrawiam
Usunięto zdjęcie, ze względu na brak oryginalnego na pierwotnym serwerze i zassania niewłaściwego
Ostatnio edytowane przez OjTam ; 12-06-2023 o 13:02
Skontaktuj się z nami