Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Kraków

Domyślnie Kraków

Sam nie wiedziałem gdzie wstawić to foto ale ostatecznie padło na "ludzie" ..... moje pierwsze wypociny na tym forum- mam nadzieje że sie spodoba
    1

2

jeżeli się spodobają to wrzuce wiecej, poza tym czekam na krytyke i ew wskazówki Pozdro !

Domyślnie

2- super pomysł - swietny kard, super.
    d50, 18-55 DX + coolpix 4100 na zapas
    www.mielczarek.com.pl

Domyślnie

a to dość śmieszna sprawa bo chłopak którego widać z tymi patykami ( ) robił takie duże bańki mydlane- z których miały radoche dzieciaki- i przy okazji ja miałem okazje strzelić pare zdjęć na dwójce wygląda ta bańka jak balon ....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Misiek85 Zobacz posta
    a to dość śmieszna sprawa bo chłopak którego widać z tymi patykami ( ) robił takie duże bańki mydlane- z których miały radoche dzieciaki- i przy okazji ja miałem okazje strzelić pare zdjęć na dwójce wygląda ta bańka jak balon ....
    no i mam odpowiedz... niestety ze zdjecia sie tego nie moglem dowiedziec...

Domyślnie

W sumie na pierwszym widać że z tych sznurków "wychodzi" nowa bańka ale wg mnie i tak lepiej wygląda to zdjęcie w WB

Domyślnie

2 według mnie super wygląda rozbłysk światłą w bańce i kadr oraz uczwycony moment

Oszczędny w słowach Awatar Jogi
    Miasto
    Yellowstone

Domyślnie

na 2. to nie rozbłysk światła tylko "blooming", a mianowicie wada migawek elektronicznych (hybrydowych).
    Nikon D200, D80, 17-55mm f/2.8G ED-IF AF-S DX, 70-200mm f/2.8G ED-IF AF-S VR, żartowałem

Domyślnie

czyżbym w d50 miał migawke elektroniczną ??

Domyślnie

Masz migawkę hybrydową.Do czasu 1/500 jest mechaniczna a przy krótszych czasach - elektroniczna. Niestety blooming występuje
    Sony Alfa 65 Coolpix 4200 + Tachimetr Nikon NPL352

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów