Wspaniale Panie Januszu, bardzo się podoba. Extra kadry i kontrasty - brawo.
Szukaj
Wspaniale Panie Januszu, bardzo się podoba. Extra kadry i kontrasty - brawo.
Pozdrawiam, Grzegorz.
Jedynka świetna, bardzo dobry kadr.![]()
D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5
..... jedynka jest na prawdę dobra, mimo ciasnego kadrowania panuje wyjątkowa równowaga, .... zaglądam jeszcze raz, ...... no nie ma się do czego przyczepić![]()
zgadza sie ...jedyneczka
Jedyneczka świetna
Każdy inaczej widzi![]()
D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters
Albo mam zmeczone oczy po nocy przed monitorem albo na obu brakuje ostrosci. Szczegolnie razi mnie to na bonusie - najostrzejsza wydaje sie byc woda po lewej a jesli sie nie myle to chyba nie tak powinno byc. Ale w razie watpliwosci patrz pierwsze zdanie tego postu![]()
może tak być, bo to z foty tego nowego 70-200mm 2,8 VRII a to mydło jest i przy f16, 1/100sek, ogniskowej 70 mm włączonym VR II (on ma działanie jakoś tak do 4 EV) i postawionych pointach ostrosci na obu fotach na pierwszym palu (słuzę nefami) mógł nie zadziałać, tym bardziej ze ja tak mam na około 150 fotach z tego dnia![]()
obie fotografie bardzo ladne ale bardziej jedynka mi sie podoba , nie przeszkadza mi w odbiorze brak ostrosci
a ten napis TKACZ to cos oznacza czy ktosik go nabazgral
no kamień z serca
a co oznacza napis na tej budowli nie odpowiem Ci
ps. odnośnie szkła 70-200 mm 2.8 VRII sprostuję bo rzeczywiście ktoś mniej wtajemniczony może poważnie odebrać ten mój żart , jest znakomite moim skromnym zdaniem dużo lepsze od jedynki przynajmniej na pełne klatce, AF działa 100/100, ostrość wali w punkt już przy 2.8, a VRII zapewnia swobodne robienie fot na pełnej ogniskowej (można powiedzieć w biegu)![]()
Ostatnio edytowane przez harb ; 21-01-2010 o 10:16
podoba mi się szczególnie 1 - pękne niebo
Jestem szumofobem. S50F1.4A
Skontaktuj się z nami