Jedynaczka i dwojeczka!
Szukaj
Jedynaczka i dwojeczka!
dla mnie też jedyneczka. Podobno dzieciom można strzelać fotki z ich poziomu, więc nawet patrząc tylko na komentarze powyżej można odnieść wrażenie że coś w tym jednak jest.
Jedynka, jest mega.
Ale ja zapytam bardziej doswiadczonych kolegow - czy w przypadku tego bonusa, to ze drugie oko juz nie jest ostre, to blad czy nie ?
(*moje pytanie jest jak najbardziej powazne i wynika z faktu, ze spotkalem sie juz z tyloma opiniami, ze zaczynam troche bladzic*)
1 i 3 super, niezłe miny łapiesz u tych modeli![]()
Monika Dąbrowska, mój przyjaciel D700; kilka kilo klamotów i Korba ... na punkcie fotografowania
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Jedynka to klasyk. Reszta staranna i poprawna.
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
1 i bonus.......... podoba sie![]()
NIKON D90 + 18-105 VR + NIKORR 35mm 1.8G + Metz 48 AF-1
Dars
gdybym miał porównac 1 i pierwszego bonusa to jedynka dalej nie do zdarcia. w 1 bonusie widać ślinę, a podobno kolejna zasada mwi, że dzieci mają byc czyste i nieskazitelneDrugi bonusik ładny, ale tylko ładny. Tak czy siak pierwsze zdjęcie zwycięża cały wątek. Ta 1 jest naprawdę bardzo ładna.
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
trudno żeby taki mały glut nie ślinił sięobie 1 fajne
![]()
Monika Dąbrowska, mój przyjaciel D700; kilka kilo klamotów i Korba ... na punkcie fotografowania
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Skontaktuj się z nami