Szukaj
Boguslaw Glegola
www.glegola.co.uk GG: 2383535
co tu oceniać :/ jak nic prócz plamy tu nie ma
uruchom wyobraznie i powiedz co widzisz![]()
Boguslaw Glegola
Tutaj tez blysnales! Jestes wrecz fenomenalny!
Jesli to szczyt Twoich mozliwosci (bo chyba wlasnie najlepsze zdjecia sie prezentuje), to szczerze gratuluje mniemania o sobie, ktore nam juz w jednym watku zaprezentowales...Tak trzymaj! Po prostu jestes boski -- rozplywam sie w zachwytach nad Twoim geniuszem...
![]()
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
Czy można się przejmować kimś co pisze więcej postów miesięcznie niżeli ja przez ostarnie pół roku? Nie masz racji, nie prazentuje się najlepszego lecz najciekawsze, a skor brak Ci wyobraźni to ja na to nic nie poradze. W sumie to tragedia - fotograf bez wyobraźni. Stig, mam do Ciebie osobista prośbę, możesz nie komentować moich prac? Każdy post to kilka kb szkoda ich marnować na stogowanie...
Boguslaw Glegola
Nie wiem.
Może jednak trochę tego PSa by się przydało?
Asymetria wprowadza dziwną atmosferę napięcia, może podniecenia?
Ja bym kontynuował ten kierunek.
Wini
Zakupy świąteczne dla 25 członków rodziny robię 24 Grudnia,na stacji benzynowej
Boguslaw Glegola
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
Hmmm - a czym robiles ? Jesli to fotografia otworkowa (przy pomocy pudelka po zapalkach) to pogratulowac kreatywnosci
No dobrze ... Zatem podoba mi sie uwypuklony kontrast pomiedzy grupa przerazonych ekploratorow jaskin (widocznych jako cienie rzucane na sklepienie jaskini przez swiatlo latarek ) a mrocznym majakiem i wywolana klaustrofobicznym stresem projekcja Cthulhu widoczna w cimnych partiach obrazu. Kapitalnie zaznaczono bezradnosc ludzi wobec wszechpotegi nieznanego co przejawia sie przytlaczajaccym motywem czerni, niejako obejmujacej jasniejsze partie obrazu - zupelnie tak jak by Kapłan Przedwiecznych mowil - jestescie straceni, mrok was pozre!!Boguslaw: uruchom wyobraznie i powiedz co widzisz
Porazajaca fotografia!!
Przerost formy nad treścią.Zdjęcie nic mi nie mówi i nie lubię robienia sztuki na siłę. Zasłanianie się wyobraźnią to słaby wykręt.
Sony Alfa 65 Coolpix 4200 + Tachimetr Nikon NPL352
Skontaktuj się z nami