Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: D90 czy D300s

Domyślnie D90 czy D300s

Witam : )
    Chciałem was prosić o pomoc w wyborze mojego nowego lustra : ) Jestem w trakcie zmiany systemu ( pewnie się domyślacie jakiego :3 ) waham się pomiędzy D90 a D300s , aparatu będę używał do portretu, sportu i krajobrazów i oczywiście jakiś imprezek rodzinnych . Na co lepiej postawić ? różnica będzie taka , że jak kupie D90 to dokupię gripa i lampę ,a przy D300 będzie mnie stać tylko na szkła ...

Domyślnie

Temat był chyba tylko w tym tygodniu z 5 razy... a średnio co tydzień jest tasiemcowy wątek o D90vsD300 dlatego polecam funkcję "szukaj"
    Dawniej system N - obecnie L(M) + F

Domyślnie

To się chyba nazywa brak szacunku dla pracy innych, bo co inni się trudzili i odpowiadali na takie pytania, dylematy...

Chociażby z ostatnich dni taki wątek: http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=128559
    Pozdrawiam! Marcin fotoblog fotografia
    F100,D700,D80 | N 35/2D 50/1.4D 105/2.8D 24-85G 35-70/2.8D 75-150/3.5AiS | Σ 12-24 70-300 | Sonnar 300/4 | Soligor 135/2.8 | SW 150/750 | SB-800/400 | LS-2000 | HEQ5

Zbanowany
    Miasto
    za górami, za lasami...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mpwt Zobacz posta
    To się chyba nazywa brak szacunku dla pracy innych..
    moze nie szacunku a o tym, ze 70% userow na forum to dzieci

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ATMOSPHERE Zobacz posta
    moze nie szacunku a o tym, ze 70% userow na forum to dzieci
    Czy Ty masz jakieś problemy ze sobą? Spamujesz na forum robiąc z siebie nie wiadomo kogo - wg Ciebie wszyscy na forum to wielkie 0 - do tego takie uwagi:
    http://forum.nikon.org.pl/showpost.p...46&postcount=4
    Co Cię obchodzi na co kogo stać? Nie możesz pilnować swojego podwórka? W dodatku sam zachowujesz się jak dziecko - choćby w tym wątku:
    http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=128788
    Teraz Ciekawi mnie czy wywiążesz się z danego słowa i oddasz to szkło darmo jak napisałeś - w końcu autor wątku nie napisał że szuka nowego więc nie masz żadnej linii obrony a oferta tańsza jest...

Zbanowany
    Miasto
    za górami, za lasami...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mariusz888 Zobacz posta
    Czy Ty masz jakieś problemy ze sobą? Spamujesz na forum robiąc z siebie nie wiadomo kogo - wg Ciebie wszyscy na forum to wielkie 0 - do tego takie uwagi:
    http://forum.nikon.org.pl/showpost.p...46&postcount=4
    Co Cię obchodzi na co kogo stać? Nie możesz pilnować swojego podwórka? W dodatku sam zachowujesz się jak dziecko - choćby w tym wątku:
    http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=128788
    Teraz Ciekawi mnie czy wywiążesz się z danego słowa i oddasz to szkło darmo jak napisałeś - w końcu autor wątku nie napisał że szuka nowego więc nie masz żadnej linii obrony a oferta tańsza jest...
    No bo z rzeczy, z ktorych trzeba sie smiac to sie smieje, a z ktorych plakac to placze i bez roznicy dla mnie czy robie to na forum czy w zyciu prywatnym.
    To nie spam. To jedynie moje zdziwienie i podziw dla moderatorow muszacych uzerac sie na tym forum z dzieciarnia Ja ta prace juz dawno bym...

Domyślnie

Twoje zdziwienie nic nie wnosi do tematów (już nie mówiąc że wyrażane często w sposób mało kulturalny)... no nic - czekam jak się rozwinie sprawa 18-70 - zobaczymy czy jesteś na tyle dorosły (skoro mówisz że większość userów na forum to dzieci) żeby dotrzymać danego słowa czy tylko może rzucasz słowa na wiatr

Zbanowany
    Miasto
    za górami, za lasami...

Domyślnie

Jakie rozwiazanie? o czym ty piszesz?
    Masz rowniez problemy z mogiem, podobnie jak Foto Brodowski i nie rozrozniasz sprzetu uzywanego od nowego? Czy tobie rowniez mam napisac zebys dorosl?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jungli Zobacz posta
    Witam

Jak w temacie, jestem w potrzebie i chetnie zanabede 35 1.8DX i cos z duetu 18-70 badz 24-85 w starszej wersji, milo w komplecie, milo w rozsadnej cenie, moze komus sie znudzily szkielka?

pozdrawiam
    Widzisz tutaj gdzieś wzmiankę o tym że musi być nowy? Jeśli nie to znaczy że nie masz racji...
    EDIT
    Tak jeszcze w sumie to wkleję takie coś:
    Cytat Zamieszczone przez Foto Brodowski Zobacz posta
    Trochę więcej szacunku proszę.
    Mój wiek to moja sprawa.
    Poza tym nie przypominam sobie byśmy byli na TY.

Obiektyw jest nowy prosto od dystrybutora z gwarancją.
    Dowód zakupu to paragon bo nie musi być faktura VAT.

A deklaracja słowna też ma swoją wartość więc trzeba się z niej wywiązać skoro słowo się rzekło.
    No chyba, że użytkownik ATMOSPHERE z buzi robi sobie cholewę i pisze ot tak tylko po to by zaistnieć.
    Więc gdzie Twój argument że oferujesz lepszy sprzęt bo nowy od dystrybutora?
    Ostatnio edytowane przez Mariusz888 ; 17-01-2010 o 16:25

Zbanowany
    Miasto
    za górami, za lasami...

Domyślnie

Ja zaproponowalem sprzet nowy, prosto od dystrybutora z fv i gwarancja biegnaca od daty zakupu. Jesli kupujacy znajdzie tansza oferte nowego sprzetu, czyli takiego ze sklepu to swoj obiektyw daje mu za free! KUMASZ JUZ, czy mam ci to narysowac?
    Jesli czegos nie rozumiesz to pisz pw a nie zasmiecaj gosciowi tematu.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów