Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Natalka

Domyślnie Natalka

Cześć wszystkim!
    Jak Wam się widzi Natalka w takim wydaniu?

Pozdrawiam

Domyślnie

Fajne ale...
    Ja bym spróbował wystemplować to coś niebiesko po prawej stronie..

Domyślnie

Kadr mocno centralny, ale i tak b. fajne, mi się podoba, oświetlenie jak trzeba. Jak dla mnie tła zdecydowanie nie trzeba stemplować.

Domyślnie

Dobra fotka do albumu, a fryzura modelki bardzo ciekawa
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hobbits Zobacz posta
    Kadr mocno centralny, ale i tak b. fajne...
    Dlaczego zawsze centralny kadr jest według was zły?
    Czy zdjęcie wyglądałoby lepiej gdyby dziecko zostało umieszczone np w mocnym punkcie?
    Zdjęcie może być ładne a jak tylko obiekt znajduje się w centrum to zawsze mówicie "zbyt centralnie"...to jakaś reguła się zrobiła
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

O to w zdjęciach albumowych chodzi!
    Życzę jak najwiecej takich ładnych albumówek.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

Albumowa, ale bardzo sympatycznie i czysto - bardzo fajne zdjęcie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adu Zobacz posta
    Dlaczego zawsze centralny kadr jest według was zły?
    Czy zdjęcie wyglądałoby lepiej gdyby dziecko zostało umieszczone np w mocnym punkcie?
    Zdjęcie może być ładne a jak tylko obiekt znajduje się w centrum to zawsze mówicie "zbyt centralnie"...to jakaś reguła się zrobiła
    Adu, nie napisałem, że centralny jest zły - napisałem po prostu że kadr jest centralny. Trudno mi sobie wyobrazić czy lepiej byłoby w mocnym punkcie. Na ogół "łatwiej" mi się ogląda zdjęcia, które nie są tak symetryczne jak tu przedstawione - główny obiekt w centrum kadru. Oczywiście nie jest to zasada i istnieją sytuacje, gdzie o wiele lepsze efekty uzyska się kadrem centralnym.

Uprawnienia umieszczania postów