Szukaj
miejmy nadzieję, że pojawi się i do D300
Nikon, Nikkory, Sigmy... i Tamron
wigi.pl
A mi jeszcze iso 12800 i poprawione szumy :P i co z tego... za marzenia jeszcze nie karają.
D300s || 17-55 f/2.8 || 85mm f/1.4D || 50mm f/1.4G || 35mm f/1.8G || Manfrotto 190XPROB+496RC2
Opłaca sie whrywać nowy soft?? Mam nadzieje ze mnie nikt nie zabije za to pytanie :P
No pewnie tak, ale z tego co wyczytałem o aktualizacji D700 zdania są mocno podzielone więc Kolega słusznie pyta czy warto, może już ktoś ma doświadczenia a może zainstalował i stwierdził że warto. Czytałem o rozwiązaniu problemu z widocznością niektórych kart i to działa.
Ja nie instaluje bo dla mnie zmiany są na tyle mało istotne że niepotrzebne.
A forum jest od tego żeby również pytać
W sumie warto o tyle bo rozszerza możliwości korpusu.. Na pewno nie szkodzi. Przynajmniej nic złego nie zaobserwowałem.
W D700 zmienili WB a tu jest bez zmian wiec wnioski można wyciągnąć samemu.
D300s || 17-55 f/2.8 || 85mm f/1.4D || 50mm f/1.4G || 35mm f/1.8G || Manfrotto 190XPROB+496RC2
W tym sofcie zmieniono:
Chyba lepiej aktualizację przeprowadzić teraz i nie martwić się, że w przyszłości, będąc w miejscu, w którym nie ma dostępu do komputera będziemy musieli skorzystać z karty o większej pojemności lub takiej, której stary soft nie obsługiwał.
- Dodano obsługę kart pamięci o pojemności 64 GB.
- Skorygowano problem ze wskaźnikiem stanu akumulatora występujący podczas używania wielofunkcyjnego pojemnika na baterie MB-D10 z bateriami AA.·
- Po włożeniu do aparatu niektórych kart pamięci w górnej części wyświetlacza LCD pojawiał się komunikat "CHA" i nie można było robić zdjęć. Ten problem został rozwiązany.
mcl wole zapytac niż tracić czas na sciaganie softu i instalowanie
Po za tym nie mam problemu z widocznoscia kart. Dodatkowo mam zawsze kilka kart o mniejszej pojemnosci na wszelki wypadek jakby jedna duza poszła sie kochac![]()
Skontaktuj się z nami