Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Wątek: D3 fw 2.02

Domyślnie

WB z tego co zauważyłem przy żarówach daje ciut chłodniejsze światło (to na plus), chociaż do ustawienia ręcznego 2500K jeszcze brakuje. Zdecydowanie najwazniejszym ficzerem jest teraz możliwość wyswietlania sobie napisu 3D w wizjerze
    duzy brzydki nikon i mala ladna sigma dp1

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez igsux3 Zobacz posta
    Zdecydowanie najwazniejszym ficzerem jest teraz możliwość wyswietlania sobie napisu 3D w wizjerze
    Tak? Chyba nie doczytałem. Mnie tam się nic nie wyświetla...

Domyślnie

przypisz do ktoregos funkcyjnego pod przycisk i kolka zmiana ilosc pkt af w trybie dynamicznym

af na tryb dynamiczny

selektor af na na AF-C

patrzysz wizjer i krecisz kombinacja kolko + przycisk ktore przypisales do tej funkcji

Domyślnie

To był żart po przypisaniu FN funkcji zmiany ilości pól śledzenia AF i kręceniu kółeczkiem pojawiaja się odpowiednio 9, 21, 51 pól , a przy przejściu do trybu śledzenia koloru układa się z nich napis 3D
    duzy brzydki nikon i mala ladna sigma dp1

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kichu1979 Zobacz posta
    przypisz do ktoregos funkcyjnego pod przycisk i kolka zmiana ilosc pkt af w trybie dynamicznym

af na tryb dynamiczny

selektor af na na AF-C

patrzysz wizjer i krecisz kombinacja kolko + przycisk ktore przypisales do tej funkcji
    No i nie doczytałem.... Dzięki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez --Arkadia-- Zobacz posta
    zaktualizował już ktoś?
    Nie przesadzasz z tym lenistwem? Wystarczy przeczytac kilka wpisow z tego watku, zeby sie tego dowiedziec.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Od wczoraj wgrane oprogramowanie i jak na razie działa poprawnie... czy poprawniej czas pokaże AWB nadal nie jest ideałem ale zauważam przy sztucznym oświetleniu lekka poprawę... chyba ze to placebo
    Pozdrawiam. Martini
    NIKON-owska pucha z dodatkami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Martini30 Zobacz posta
    Od wczoraj wgrane oprogramowanie i jak na razie działa poprawnie... czy poprawniej czas pokaże AWB nadal nie jest ideałem ale zauważam przy sztucznym oświetleniu lekka poprawę... chyba ze to placebo
    O takie inf@ mi chodziło - mam do zrobienia ślub w sobotę i nie chciałbym żadnych niespodzianek softowo-sprzętowych.
    Dzięki

Domyślnie

Również wrzuciłem nowy firmware i póki co aparat odzywa się do mnie prawidłowo i nie jąka się
    Balans bieli faktycznie sprawia wrażenie bardziej celnego, aczkolwiek testowałem tylko w naturalnym świetle (pomieszczenie, światło z okna, dzień pochmurny).

W każdym razie usterek na razie nie zauważyłem
    Moje zdjęcia, fotografie
    D3, N24-70 F2.8, N18-35 F3.5-4.5, N50 F1.8, SB-600, SB-900, SU-800

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów