Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Domyślnie D300s - Nowy Firmware 1.01

Pragniemy poinformować, że do oprogramowania sprzętowego Państwa aparatu jest dostępna nowa aktualizacja.
    Informacje o aktualizacji oprogramowania sprzętowego do wersji 1.01

• Dodano obsługę kart pamięci o pojemności 64 GB.
    • Skorygowano problem ze wskaźnikiem stanu akumulatora występujący podczas używania wielofunkcyjnego pojemnika na baterie MB-D10 z bateriami AA.·
    • Po włożeniu do aparatu niektórych kart pamięci w górnej części wyświetlacza LCD pojawiał się komunikat "CHA" i nie można było robić zdjęć. Ten problem został rozwiązany.

Dodatkowe informacje oraz instrukcje pobierania oprogramowania i przeprowadzania aktualizacji można znaleźć w Centrum Obsługi firmy Nikon.
    Mamy nadzieję, że nadal będą Państwo czerpać przyjemność z używania aparatu.

Z poważaniem,
    Dział serwisu i pomocy technicznej
    Nikon Europe
    Ostatnio edytowane przez emailo ; 06-01-2010 o 13:02
    D750 | MB-D16 | T24-70 2.8 Di VC USD | N18-135 | Sigma 50 1.4 HSM | SB-800

Domyślnie

Tak się zastanawiałem czy nie będzie jak z D70s gdzie do dzisiaj nikt firmware nie zmienił. Dobre i to choć mogli by dać parę bajerów typu poprawiona szybkość zapisu na kartach pamięci, ulepszenie funkcji filmowania. I z tego co widzę pliki na razie tylko pod Macintosh'a,
    Ostatnio edytowane przez kuba_rsx ; 06-01-2010 o 13:12
    D300s || 17-55 f/2.8 || 85mm f/1.4D || 50mm f/1.4G || 35mm f/1.8G || Manfrotto 190XPROB+496RC2

Domyślnie

Też otrzymałem takiego maila. Chyba trzeba pare chwil poczekać aż wrzucą update do Win, bo na razie jest do maca. Ja na pewno skorzystam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez R.i.P. Zobacz posta
    Też otrzymałem takiego maila. Chyba trzeba pare chwil poczekać aż wrzucą update do Win, bo na razie jest do maca. Ja na pewno skorzystam.
    ???, ja ściągnąłem oprogramowanie do win o 9.30.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wilk325 Zobacz posta
    ???, ja ściągnąłem oprogramowanie do win o 9.30.

zawstydziles turbodymomana...

Domyślnie

Heh to poproszę bezpośredniego linka bo ja nie widzę tego na stronie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez R.i.P. Zobacz posta
    Heh to poproszę bezpośredniego linka bo ja nie widzę tego na stronie
    http://nikoneurope-pl.custhelp.com/a...48/r_id/127724

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kuba_rsx Zobacz posta
    Tak się zastanawiałem czy nie będzie jak z D70s gdzie do dzisiaj nikt firmware nie zmienił. Dobre i to choć mogli by dać parę bajerów typu poprawiona szybkość zapisu na kartach pamięci, ulepszenie funkcji filmowania. I z tego co widzę pliki na razie tylko pod Macintosh'a,
    Nikon nie wypuszcza firmware do wycofanych z produkcji puszek. Dla przykladu firmware do D300s jest, do D300 juz nie ma.

D3 jest tu wyjatkiem, ale serie jednocyfrowe zawsze sa supportowane o wiele dluzej niz produkty z niszych polek.

Domyślnie

Mogę potwierdzić, że zniknął mi problem na jednej karcie z komunikatem CHA.
    Milutko

Domyślnie

Dzięki za linka. Soft wgrany. We'll see :]
    Ostatnio edytowane przez R.i.P. ; 06-01-2010 o 15:58

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów