Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Knaresborough.

Domyślnie Knaresborough.

Witam.
    Nowe z wypadu do Knaresborough UK. Oceny, opinie, krytyka i rady bardzo mile widziane. Pozdrawiam Serdecznie.

Domyślnie

Ładnie złapane rytmy, pasuje stylistyka konwersji. Moze przygasił bym odrobinę swiatła.
    W sumie bardzo dobre zdjęcie.
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Dobrze zgrane w całość miłe dla oka ..deczko przygasić pewnie nie zaszkodzi ..bdb

Domyślnie

dobry kadr,chociaż leci troche w lewo u góry...osobiście widział bym to w kolorze
    Małe zmiany ... trochę C i do tego L ale i tak dalej tu zostaje

Domyślnie

Jak wroce z pracy to wrzuce przygaszone i w kolorze. Pozdrawiam i dziekuje za odpowiedzi.

Domyślnie

Kompozycyjnie jest bardzo fajnie. Co do konwersji to warto byłoby miejscami popracować bo w tym wydaniu jest w moim odczuciu zbyt kontrastowo - do tego stopnia, że w pewnych obszarach praktycznie kompletnie nie ma odcieni szarości - jest tylko czerń i biel.

Domyślnie

Dla mnie w kolorze lepsze. Wiecej widac detali. Poczatkowo nie zauwazylem w ogole czlowieka w wersji na zd nr 1 i 2. Ciekawe jakie wzrok plata figle...
    D750 N24-120 f/4, S35 f/1.4, S50 f/1.4, N50 f/1.8D, N85 f/1.8D, N70-300 f/4.5-5.6

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marandik Zobacz posta
    Dla mnie w kolorze lepsze. Wiecej widac detali. Poczatkowo nie zauwazylem w ogole czlowieka w wersji na zd nr 1 i 2. Ciekawe jakie wzrok plata figle...
    Dzięki za odpowiedź. Ten wzrok to skocz przepadać hehe
    Pozdrawiam.

Domyślnie

Dodane o niebo lepsze. Choć bardziej ta kompozycja podobałaby mi się bardziej w bw, kolor wygrywa za jego szczególy w cieniach, które są widoczne (w bw już nie). Jednak w niektórych miejscach jest dalej za jasno.
    Ostatnio edytowane przez barbi ; 06-01-2010 o 23:54

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów