Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Domyślnie pewnego razu w Poznaniu...

jesli dobrze sie przypatrzec mozna w okolicach szkoly baletowej zauwazyc cos niemal nieuchwytnego ..

modelka (dzieki za marzniecie i brak narzekan na fotopstryka): Natalia
    asystent (wielkie dzieki za cierpliwosci i nieoceniona pomoc): Jakub Kaczmarczyk
    foto: sailor

Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

Miło cię znowu widzieć na forum
    Bardzo ładnie wyszło. HDR?

Domyślnie

pomysl, wykonanie wszystko na tak, swieze i bardzo mi sie podoba

natomiast z cyklu glosno mysle zastanawiam sie czy podobny kadr, ale zrobiony dluzszym tele (perspektywa) nie wypadlby troche subtelniej, wlasnie w stylu "pewnego razu" opowiadane gdzies z oddali

tu mam wrazenie delikatnego przeladowania, szczegolnie np. w miejscu gdzie lampa ulicza styka sie z glowa modelki itp. itd. - relacja pierwszego planu w stosunku do tla

Domyślnie

dłuższa ogniskowa spłaszczyła by obraz, zniknęłaby zupełnie kostka ulicy i jej skosy a zimno było jak cholera...
    dwie puszki, kilka słoików, świeczka i... scyzoryk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pinokio Zobacz posta
    HDR?
    nie, nikon

Cytat Zamieszczone przez qooba Zobacz posta
    dłuższa ogniskowa spłaszczyła by obraz, zniknęłaby zupełnie kostka ulicy i jej skosy a zimno było jak cholera...
    ufff dzieki za wyreczenie

Domyślnie

Podoba mi się, ale troszkę duże:zdjęcie po obróbce zmniejszasz do rozmiarów max: 1024px - szerokości i max: - 760px wysokości, wysokość max 760px!!!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wilk325 Zobacz posta
    Podoba mi się, ale troszkę duże:zdjęcie po obróbce zmniejszasz do rozmiarów max: 1024px - szerokości i max: - 760px wysokości, wysokość max 760px!!!
    Tadzio ma swoją krucjatę

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qooba Zobacz posta
    no wlasnie to mam na mysli

a z kolei jesli mialby zostac szeroki to czy nie cofnac by modelki tak by bardziej wtopila sie w "tlo" a nie wylazila tak mocno na pierwszy plan

ten jedyny element mnie wlasnie troche w tym kadrze drazni, modelka sprawia wrazenie jakby przywedrowala z innego kadru

Cytat Zamieszczone przez fIlek Zobacz posta
    Tadzio ma swoją krucjatę
    I bardzo dobrze, bo to zadna przyjemnosc przewijac zbyt wysokie pionowe kadry Tu mimo nieregulaminowego rozmiaru nie ma tego problemu, ale w innych fotach czesto tak to wyglada... nawet na wiekszym monitorze. Paski systemowe itp rzeczy troche jednak w pionie zabieraja.
    Ostatnio edytowane przez wilk325 ; 30-12-2009 o 01:29

Domyślnie

ale modelka jest GLOWNYM TEMATEM TEGO ZDJECIA .. o czym zreszta swiadczy przyporzadkowanie do kategorii .. biorac pod uwage ze na zdjeciu porusza sie na dwoch planach nie wiem jak sobie wyobrazasz technicnie brak jej na pierwszym

co zas do wtapiania sie w tlo - jakby sie wtopila bardziej to by je nie bylo

swoja droga - widze ze na forum sie nic sie nie zmienilo
    Ostatnio edytowane przez sailor ; 30-12-2009 o 01:35

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kichu1979 Zobacz posta
    I bardzo dobrze, bo to zadna przyjemnosc przewijac zbyt wysokie pionowe kadry Tu mimo nieregulaminowego rozmiaru nie ma tego problemu, ale w innych fotach czesto tak to wyglada... nawet na wiekszym monitorze. Paski systemowe itp rzeczy troche jednak w pionie zabieraja.
    Ja tam do Tadzia nic nie mam, dobrze robi, tylko zastanawiam się ile tak wytrzyma

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów