Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Domyślnie Narodowy Park Killarney

Dzis wybralismy sie z Locterem na foty w okolice Guinnessa....sprawdzic czy tylko suche badyle tam sa.....
    Pogoda mrozna, drogi szkliste....ciezka podroz, ale....sami ocencie czy bylo warto.....materialu mam 7gb

Mam tez wersje zimniejsza z auto WB ale za bardzo wpadalo w fiolecik...tutaj jakos sympatyczniej...

Domyślnie

Dobrze że nie taaaka ogromniasta panorama
    Udany kadr, choć widziałbym to troszkę z wyższej perspektywy tak by pierwszy kijaszek wychodził tylko lekko za linię horyzontu.
    Owy kijaszek jest również bardzo mocno wyciągnięty z cieni, ma jasną obwódkę wokół siebie i świeci
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostrytux Zobacz posta
    Owy kijaszek jest również bardzo mocno wyciągnięty z cieni, ma jasną obwódkę wokół siebie i świeci
    Owy kijaszek byl rozjasniany i moglem poglem popelnic blad zgadzam sie....ale nie byl wcale tak mocno wyciagany.....

Domyślnie

Bradzo ładna praca, kompozycja kadru jest swietna - kijek w mocnym punkcie i swietne tło.

Domyślnie

Wracajac do kijka, zeby byl ponizej lini horyzontu to musial bym wskoczyc na barana M. Jordanowi

Domyślnie

Smiem twierdzić, ze te kijki i chaszcze na dole, aczkolwiek w mocnym punkcie - niczego atrakcyjnego do fotografii nie wnoszą.
    Mysle, ze jest tam wiele ciekawszych kadrów

ps. masz 7GB tych kijków 8-0 !
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

O ile zawsze podziwiam Twoje zdjęcia, to jest jakieś inne. Nie wiem, chyba niebo, nie ale dól też coś mi nie pasuje. W każdym razie jest inne, jakby nie Twoje.
    Pozdrawiam Tadeusz.
    FB

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Owy kijaszek byl rozjasniany i moglem poglem popelnic blad zgadzam sie....ale nie byl wcale tak mocno wyciagany.....
    zgadzam się ta fotka nie wygląda na mocno wyciąganą, ale prawdopodobnie postawiłeś pointa na słupku i swoim obszarem był zbyt blisko krawędzi słupka zostawił rozjaśnienie które objawiło się obwódką, lepiej jest takie rzeczy robić w NX-sie selektywnie pędzelkiem bo można go zmniejszyć do minimalnych rozmiarów

natomiast foteczka mi się podoba, wiem gdzie to jest, ładnie wygląda ta górka z tym ośnieżonym szczytem, ja bym niczego nie zmieniał, taki kadr w tym miejscu jest jak najbardziej wskazany, ładne kolorki i fajne odbicie nieba w wodzie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Wracajac do kijka, zeby byl ponizej lini horyzontu to musial bym wskoczyc na barana M. Jordanowi
    W sumie mało istotne ale napisałem...
    Cytat Zamieszczone przez ostrytux Zobacz posta
    ... by pierwszy kijaszek wychodził tylko lekko za linię horyzontu ...
    wiec nie poniżej
    I oczywiście jest to tylko moje subiektywne odczucie.
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

co do kijka ze swieci juz powiedzieli ale powiem tak ten duzy patyczak jakos mi nie pasuje do calosci zdjecia jest jakby za ostry i zbyt wyrazny w stosunku do pierwszych patykow i gor wyglada jakby byl nie z tego obrazka ale to mz.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów