Remol, z tego co się orientuję to raczej tylko online kupisz i to w ten sposób, że ściągniesz program w wersji trial i zaaktywujesz kodem (płacisz właśnie za ten kod). jak chcesz backup na CD to ekstra dopłacasz.
Na marginesie: bawiłem się programem i mam bardzo pozytywne zdanie o jego możliwościach, nawet pomyślałem, że może zainwestuję, bo trial mi się skończył. Boleje nad tym że promocja jest do końca grudnia, a ja planowałem zakup przed wakacjami, ale może wyjdzie nowa wersja i nowa promocja będzie. Tak czy tak program mi się podoba. Zaryzykuje stwierdzenie, że jest bardziej "handy i friendly" od CNX2, bo tego ostatniego jakoś nie ogarniam.
Natomiast mój lekki niepokój wzbudziła informacja, na którą się gdzieś natknąłem, że zabezpieczenie antypirackie, które się instaluje przy okazji instalacji programu potrafi nieźle namieszać w systemie. Dzieje się tak w momencie gdy chcemy się dobrodziejstwa pozbyć po usunięciu programu. U mnie nic złego się nie wydarzyło, odinstalowało się prawidłowo, ale pewnie śmieci pozostały, a ja nie lubię "nieplanowanych gości".
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami