Close

Strona 572 z 1948 PierwszyPierwszy ... 7247252256257057157257357458262267210721572 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 5 711 do 5 720 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fader_audio Zobacz posta
    nie wiem czy było.

Szykuje sie wielki mecz Polska-Brazylia. W szatni brazylijczyków trener mówi co będziemy sie wysilać wystawimy tylko ronaldinio (chyba nic nie przekręciłem z nazwiskiem) da radę w pojedynke. Mecz się zaczął koniec pierwszej połowy, jeden do zera dla brazylii, koniec drugiej połowy - remis 1:1. Trener do ronaldinio - ku.... ale żes to zj.....ł na to ronaldinio dlaczego przecież jest remis a w 65 minucie dostałem czerwoną kartkę.

Domyślnie

po upojnej nocy żona mówi do męża : kup kochany w sklepie tyle bułeczek - ile razy się kochaliśmy............... Mąż w sklepie do ekspedientki : 9 bułeczek poproszę, albo wie pani co, wezmę cztery bułeczki, trzy lody i dwa razy kakao

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fader_audio Zobacz posta
    nie wiem czy było.

Szykuje sie wielki mecz Polska-Brazylia. W szatni brazylijczyków trener mówi co będziemy sie wysilać wystawimy tylko ronaldinio (chyba nic nie przekręciłem z nazwiskiem) da radę w pojedynke. Mecz się zaczął koniec pierwszej połowy, jeden do zera dla brazylii, koniec drugiej połowy - remis 1:1. Trener do ronaldinio - ku.... ale żes to zj.....ł na to ronaldinio dlaczego przecież jest remis a w 65 minucie dostałem czerwoną kartkę.
    Z tej samej serii dowcipów na temat polskiej reprezentacji:
    Polska reprezentacja w czasie treningu postanowiła sobie poćwiczyć slalom dookoła beczek. Po dwudziestu minutach beczki prowadziły 5:0.

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez -bob- Zobacz posta
    po upojnej nocy żona mówi do męża : kup kochany w sklepie tyle bułeczek - ile razy się kochaliśmy............... Mąż w sklepie do ekspedientki : 9 bułeczek poproszę, albo wie pani co, wezmę cztery bułeczki, trzy lody i dwa razy kakao
    Już sto tysięcy razy były rozmowy na temat wulgarnych i obscenicznych żartów, i za każdym razem jakiś młodociany bejsbolowiec się wyłamie.

Domyślnie

Chcecie wiedzieć co robią wasi znajomi , partnerzy którzy maję komórke ?? Taka osobę mozna znaleźć gdy ma włączony telefon , kliknąć na :
    http://www.trackapartner.com/ wpisać nr telefonu z kierunkowym polskii satelity zlokalizują osobe .
    Jestem w szoku technika nas zniszczy

stasina
    Gość

Domyślnie

z Ronaldinho b. dobre hehe

Tata Homera Awatar frostic
    Miasto
    Bażanorzów Górnośląski ;)

Domyślnie

- jaki drink lubisz najbardziej?
    - wódkę z sokiem
    - z jakim sokiem?
    - żołądkowym
    SPAM nadal rządzi! Do spółki z Homerem… i Skiperem

Strona 572 z 1948 PierwszyPierwszy ... 7247252256257057157257357458262267210721572 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów