Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Eliza

Domyślnie Eliza

Moja pierwsza mała "sesja" z D90

Na zdjęciach: Eliza

1)

2)

3)
    D90 + MB-D80 + 18-70 + 35 + 70-300VR + SB-900

Domyślnie

tło jak z 50 1.8. Jak ja nienawidzę przepalonych zdjęć. Ale czasami warto przepalić dla efektu Byle nie za bardzo żeby pierwszy plan chociaż był w ryzach

Domyślnie

Jakie przepalenia ???

Trzeba brać poprawkę na własny monitor - u mnie wszystko gra i buczy jak trza,
    wszędzie są szczegóły- szal jest jasny- nawet bardzo jasny, ale widać że jest pomarszczony.

Zdjęcia bardzo fajne, dobre pod względem technicznym, ale również modelka wyszła korzystnie - naturalnie. Mi się ta gra światłem - miejscami bardzo jasnymi (które zostały wytknięte jako przepały) bardzo podoba

Domyślnie

nie jest ważny monitor kiedy wartości osiągają 255 255 255 . Następnym razem kiedy coś napiszesz sprawdź dokładnie zanim coś napiszesz bo przez takich jak ty ludzie którzy coś tam wiedzą coraz rzadziej zaglądają na tą stronę. A szkoda bo nie ma się od kogo uczyć
    P.S.
    I zacznij robić zdjęcia bo nie wiadomo kto ty jesteś tutaj
    Ostatnio edytowane przez szloser ; 11-12-2009 o 01:48

Domyślnie

jaki przepał? Jak masz zaledwie kilka procent kadru przepalone to już zupełnie dyskwalifikuje zdjęcie ? Bez przesady. Foty fajne, modelka jeszcze lepsza. Ogólnie duży plus. Olac przepały

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    jaki przepał? Jak masz zaledwie kilka procent kadru przepalone to już zupełnie dyskwalifikuje zdjęcie ? Bez przesady. Foty fajne, modelka jeszcze lepsza. Ogólnie duży plus. Olac przepały
    Olać przepały i co dalej ? To samo ?

Domyślnie

bardzo fajne ujęcie 1 i 2, różne spojrzenia a mają coś w sobie

Domyślnie

Pierwszy portret uroczy, w interesujący sposób dziewczyna spogląda w obiekty i w ogóle jej poza jest bardzo korzystna a zarazem tajemnicza.
    Na drugim i trzecim też jest poprawnie, ale jakoś brakuje mi czegoś, co poza urodą dziewczyny mogłoby zainteresować.
    Ale kolory ciekawe

Domyślnie

Podoba mi sie ten zestaw Przyjemnie, naturalnie, kadrowo ok... Do tego ładna modelka
    Ogólnie na plus!
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Co do rzekomych przepałów - Jak to kiedyś powiedział Bill Brandt
    "Fotografia jest wciąż bardzo nowym medium i wszystko w niej musi zostać wypróbowane… fotografia nie ma zasad. To nie sport. Ważny jest efekt, a nie sposób, w jaki został osiągnięty"
    D800 | N24-70 | SB900 |

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów