Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Górki

Domyślnie

BW bardziej podchodzi. Szkoda kolorku, bo dół masz fajowy i kadr też niczego sobie.
    Trzeba było bez filtra strzelać, dół może byś jakoś wyciągnął .

Domyślnie

Ależ szkoda nieba BW już nie ma takiego klimatu, poleciał w kosmos wspaniały dół zdjęcia
    Może w PS uda się zdjąć kolor nieba?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skradajka Zobacz posta
    niestety miałam tylko ten filtr zapomniałam szarej połówki która lepiej by się sprawdziła
    Heh....ja bym tu klepal bez szarej....odpowiednia obrobka i mial bys duzo ciekawszy efekt.......
    B&W troszke ratuje fote!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zazula Zobacz posta
    Ależ szkoda nieba BW już nie ma takiego klimatu, poleciał w kosmos wspaniały dół zdjęcia
    Może w PS uda się zdjąć kolor nieba?
    oj chyba jeszcze tego nie umiem próbowałam kombinowałam nie wyszło
    dzięki za opinie

Domyślnie

Ostrożnie z niebem. Chyba się powtarzam...

Domyślnie

a ja napiszę nieco na przekór. to niebo zupełnie mi nie przeszkadza. zdjęcie przypomina mi slajdy mojego taty (schodził z zenithem całe tatry polskie i słowackie). podoba mi się kolorowa wizja... może to przesyt idealnymi technicznie zdjęciami, ale pierwsze wrażenie się liczy.
    pozdrawiam

Domyślnie

ja myślę, że nie ma co kombinować. jest jak jest i niech tak pozostanie. następne zapewne będą bardziej realistyczne

Domyślnie

Kolor przypomniał mi początek lat 60-tych...Kiedyś były szybki w podobnych kolorkach,które zakładało się na ekran i....."technicolor"...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów