Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3702

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gadas Zobacz posta
    Już tak na koniec ja po przejściu jak widać na ciemną stronę mocy (z WXP na OSX)
    powrotu już na win dla siebie nie widzę . Dużo kasy na maca i oprogramowanie poszło by teraz świat do góry nogami sobie przewracać
    No ba. Glupio byloby sie przyznac chociazby przed samym soba, ze sie tyle kasy wtopilo dla gadzeciarstwa.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    No ba. Glupio byloby sie przyznac chociazby przed samym soba, ze sie tyle kasy wtopilo dla gadzeciarstwa.
    U mnie zadecydowała ilość przestrzeni jaką mam do pracy pracuje na iMacu
    Brak kabelkologii brak wielu rzeczy
    Gadżet może i tak ale spłacił się w 3 do 4 miesięcy dzięki mojej pracy na nim .
    Przyjemność pracy na nim nie pozwala mi myśleć w chwili obecnej jeszcze przez
    długi czas nad powrotem przeszłości .
    . . . Coś na C coś na D trochę słoików Twist-Off z wieczkiem . . .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gadas Zobacz posta
    U mnie zadecydowała ilość przestrzeni jaką mam do pracy pracuje na iMacu
    Brak kabelkologii brak wielu rzeczy
    Gadżet może i tak ale spłacił się w 3 do 4 miesięcy dzięki mojej pracy na nim .
    Przyjemność pracy na nim nie pozwala mi myśleć w chwili obecnej jeszcze przez
    długi czas nad powrotem przeszłości .
    Nooo... Teraz to wszystko jest jasne.

Czyli jednak sie nie dowiem.
    "Przyjemnosc", "wygoda"... Bla, bla, bla... Zadnych konkretow. Na pececie nie dalo sie pracowac tak jak na Maku. Argumenty po prostu powalajace.

Dobra -- ide spac. Nara chlopaki.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Uprawnienia umieszczania postów