Szukaj
Nie wiem jak kolorystyka, bo moj monitor.......Ale kompozycja jest piekna, duze gratki ode mnie!!!!!!!!!!
..bardzo dobre..pozdrawiam
Nikon + Nikkory
nothing ... dajesz naprawdę niezłe kadry ale moim zdaniem coś jest z Twoim wyświetlaczem. Spora część Twoich zdjęć ma 'toksyczną' kolorystykę - zgniłe żółcie wchodzące w niezdrowe odcienie zielenie. Tak jest w tym wypadku. Tak więc, kadr - jego wieloplanowość - bardzo mi się podoba. Kolory na nie.
Ostatnio edytowane przez Nemeth ; 01-12-2009 o 23:08
Rewelacyjne warstwy! O kolorach koledzy wspomnieli...
Kompozycja ciekawa.
Jednak balans bieli, chyba nie za bardzo bo mocno idzie w zielenie. Widać również że mocno wyciągałeś cienie. Wydaje mi się że dobrze zrobione b&w zrobiłoby tu dodatkowy klimat![]()
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
Kadrów nie ma zbyt wiele, ponieważ mój Nicpoń D80, pierwszy raz odmówił całkowicie posłuszeństwa. Wszystko wysiadło, począwszy od AF, ISO, ustawień manualnych, preferencyjnych na spuście migawki kończąc. Dopiero w domu, jak nim potrzepałem, to łaskawie raczył zaskoczyć. Coś tam jednak pstryknąłem i postaram się wstawić. Dzieki za dobre słowo![]()
kolorów nie widzę zbyt wielu, ale kadr i ogólnie całość super![]()
Mamiya + Sony
Skontaktuj się z nami