Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie Przystanek przed katedrą.

wodny przystanek tak gwoli ścisłości

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elix Zobacz posta
    wodny przystanek tak gwoli ścisłości
    ... w Wenecji
    Bardzo przyjemny kadr. Tylko jakoś za dużo dołu jak dla mnie No i winieta właśnie na dole jakoś mi tak "nie leży". Może przez to, że woda jest ciemniejsza od nieba...
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

W sumie miałem nawet w pierwszym poście zadać takie pytanie "czy nie za dużo dołu?" bo sam mam niejakie wątpliwości w tej kwestii Winieta być musiała bo trzeba było nieco zgasić to pełne słońce Dzięki za komentarz.

Domyślnie

Mi nic nie przeszkadza, prawie - ładny kadr, ładne kolorki, ale brakuje mi tylko prostowania wody, albo prostowania kolumn.
    Ostatnio edytowane przez barbi ; 19-11-2009 o 21:23

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elix Zobacz posta
    Winieta być musiała bo trzeba było nieco zgasić to pełne słońce
    No i to Ci się udało
    Pozdrawiam
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Fajna pocztówka - na tym samym wysiadałem w ub. roku ...
    NIKON

Domyślnie

Bardzo schludne zdjecie - bdb.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez barbi Zobacz posta
    Mi nic nie przeszkadza, prawie - ładny kadr, ładne kolorki, ale brakuje mi tylko prostowania wody, albo prostowania kolumn.
    tych kolumn się nie da wyprostować moim zdaniem. myslę, że konserwator zabytków (chyba jest coś takiego we Włoszech) by się nie zgodził.

mam teraz taki szybki tester - zwalił mi się komp i mam teraz przez środek taką bardzo praktyczną fioletową pionową linię pomocniczą (wiedziałem, że to po coś jest!). mówiąc krótko - co druga kolumna jest pionowa, co druga leci... to chyba nie błąd obiektywu!!

kolory fajne, winieta nie
    "Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."

Domyślnie

Dzięki za opinie!

Co do prostowania to moim zdaniem to co ma być proste jest proste, natomiast prostowania tego typu zabytkowej architektury się nie podejmuję. To zdjęcie zresztą nie było w żaden sposób prostowane - to co widać dało się zrobić za pomocą obiektywu.

galu - co do winiety to kiedyś gdzieś napisałeś, że generalnie nie lubisz więc przyjmuję twój głos jako nieobiektywny

woda
    Gość

Domyślnie

Fajne wakacyjne zdjecie. Moze w kwadrat?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów