Ta latarenka już nie błyska ale nadal stoi u ujścia rzeki do morza...
Trzeba pomyśleć o jakim plenerku bo zapasy fotek się już kończą...![]()
Szukaj
Ta latarenka już nie błyska ale nadal stoi u ujścia rzeki do morza...
Trzeba pomyśleć o jakim plenerku bo zapasy fotek się już kończą...![]()
Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo
Kadr bardzo ładnywydaje mi się, że można by dać troszkę kontrastu i deczko rozjaśnić
samą latarenkę.
Pozdro. Wojtek
Przywoluje Cie do porzadku po raz ostatni! A kolorek gdzie?![]()
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Świetna latarenka... a na plenerek zapraszam na Connemare jak się tylko pogoda poprawi![]()
powiem Ci ze jestem pod wrazniem całej serii "Latarniowej" jak i Twojej galerii![]()
ładnie i ciekawie w BW...latarnie to chyba Twój konik ostatnio ??![]()
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
... ja mam bliżej do stolicy jak ty...
Plenerków nie planuję... one po prostu same przychodzą, choć jutro mam wolne to z samego rana zrobiłbym poprawki z Howth, z Dublina i Dun Loaghire... ale pewnie zaśpię i nic z tego nie wyjdzie...
Takie kwiatki jeszcze mi się będą trafiały, bo walczę na nowym oprogramowaniu i nie wszystko jeszcze opanowane
Wracam do źródeł... będę robił tylko prawdziwą fotografię, tą z duszą... Precz z kolorem!!!
Connemarę to pewnie dopiero wiosną. Teraz dzień za krótki, a i pogoda dość niepewna.
Ja teżale przyznam się, że taką jedną perełkę (przynajmniej tak mi się wydaje) zostawiłem na koniec...
Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo
Następna świetnie uchwycona latarnia w Twoim wykonaniu.
To już powoli można przewodnik składać.
No może trochę bliżejZa to ja mam do Howth rzut beretem
Powiem Ci, że też szykuję się w okolice Howth... Przez ostatnie 2-3 dni są świetne wschody słońca, niemalże idealne, tyle, że za każdym razem chmury nad horyzontem (raz niżej, raz wyżej), a chciałem "upolować" coś bez ich udziału...
Skontaktuj się z nami